Nyheder24. december 2013

Ole Henriksens nye liv

Har solgt sit livsværk og nyder sin mand
Ole Henriksen med sin Laurence på terrassen i Hollywood. Til august tager de til Capri, Italien.
Ole Henriksen med sin Laurence på terrassen i Hollywood. Til august tager de til Capri, Italien.
 Foto: Uffe KongstedDen danske cremekonge har solgt sit livsværk og trukket sig tilbage til bjergene bag West Hollywood. Men selv om han dermed officielt må betegnes som pensionist, kan den lille mand stadig ikke sidde stille.

Ole Henriksen i dramatisk ulykke

- Man kan ikke sige, at jeg går på traditionel "pension", som de fleste kender det. Det gider jeg ikke. Men jeg er gået tilbage til rødderne, og nu fokuserer jeg på det, der egentlig er kernen i mit firma: Den kreative del, siger Ole Henriksen.


Den økonomiske del af min forretning er der nu andre, der tager sig af. Og det føles fantastisk, siger den glade mand. Ole Henriksen, 62, solgte for to år siden sit imponerende livsværk til LVMH-gruppen, der blandt andet ejer Louis Vuitton. Og nu har han så solgt den sidste del - sin eksklusive spa på Sunset Boulevard. Det var her, det hele startede.
Det var her, han rørte sine cremer,som skuespillere og musikere blev vilde med. Konkret betyder det, at han nu bruger dagene på at udvikle produkter og markedsføring. Og Ole rejser stadig meget. Han er fortsat ansigtet bag Ole Henriksen.


En verdensberømt sangerinde er vild med Ole Henriksen. Se hvem her
- Folk tror, at nu ligger vi bare på en strand og drikker martinis. Det gør vi ikke. Vi har begge to stadig meget med firmaet at
gøre. Jeg er kreativ direktør, og Laurence fortsætter også med at indrette spaen nede på Sunset.
Og jeg kommer stadig og blander mig. Jeg tror aldrig, jeg vil give helt slip. Mit firma er jo mit liv.Firmaet har han fået en ung mand ved navn Vance Soto til at køre, og på hjemmefronten er Ole Henriksen stadig sammen med sin mand på 5. år, Laurance.

Parret har efter den arbejdsmæssige rokering fået mere tid til hinanden, men for første gang holder de to mænd ikke jul.

- For første gang holder vi ikke jul. Vi tager væk. Der er sket for mange ting de sidste par år. Min far døde for få år siden. Laurances far døde i sommer. Og nu er min mor blevet syg og kan ikke rejse. Så vi tager en pause fra julen, forklarer Ole.

Ole Henriksens mand har dog lovet at tage revanche næste år, hvor huset i Californien får ekstra meget julepynt.

Ole Henriksen: Scorer kassen

Sponsoreret indhold