Nyheder15. februar 2010

Ole Henriksen: Scorer kassen

Der er 22 mio. kunder i ”butikken” på én gang, og det sikrer en enorm omsætning
Ole Henriksen får virkelig fyldt bankbogen op efter, at hans produkter nu sælges på shopping-TV
Ole Henriksen får virkelig fyldt bankbogen op efter, at hans produkter nu sælges på shopping-TV
 Foto: All Over

Den danske cremekonge fra Los Angeles, Ole Henriksen, er blevet lukket ind i et selskab, hvor han er sikret en enorm omsætning på salget af hans produkter.

Hver søndag er han butik udvidet, så hans skønhedsprodukter bliver solgt på verdens største shopping-kanal Home Shopping Network, der samsender over hele USA.

- Det betyder millioner i omsætning, siger den naturligvis lykkelige skønhedsekspert, der dermed har opdaget, at det ikke kun er kendisserne fra Hollywood eller danskerne, der er vilde med ham og hans cremer.

Når Ole Henriksen toner frem på skærmen sammen med Colleen Lopez, der i TV-shopping-verdenen er en af de allerstørste superstjerner blandt værtinderne, så sker det i den bedste sendetid - mellem klokken 8 og 9 søndag aften. Og der er det ikke ualmindeligt, at der bliver solgt for 5-6000 dollars… i minuttet. Altså omkring 30.000 kr.

På en time giver det et salg på 1,8 mio. kr.

- Det er virkelig spændende. Vi kan se tallene på nogle computerskærme foran os, hvor man kunder der er, hvor mange der venter i kø, og hvor meget vi sælger for lige nu, siger Ole Henriksen til BT.

Sponsoreret indhold