Nyheder6. januar 2017

Ole Henriksen: Hård opvækst

Den 65-årige cremekonge Ole Henriksens barndom var ikke just en dans på roser.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sdcvf1.jpg
 Foto: René Schütze

Selv om cremekongen Ole Henriksen umiddelbart ligner en dansende glædeseksplosion, har livet budt på store prøvelser for ham.

Blandt andet da han som dreng og ung følte sig anderledes og udenfor hjemme i den nordjyske by Nibe, hvor han er opvokset.

– Lige så livsglad jeg er, lige så let har jeg til tårer. Jeg er et følsomt menneske, og selvfølgelig er jeg ikke altid glad, siger han.

Den succesfulde skønhedseksperts liv har nogle mere dystre sider, som både mobbe- og voldsoffer.

Alligevel elsker han at komme hjem til barndomsbyen ved Limfjorden, hvor han har søgt tilflugt i svære tider.

- Da jeg var teenager og blev mobbet, var det her, jeg fik bearbejdet de svære følelser, fortæller Ole.

En kommende forestilling med Ole Henriksens signatur udtryk "I love it" som titel kommer til at handle om alle facetter af cremekongens liv. Musikbiografien, som den kaldes er skrevet specifik til opførelse af Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus i Aalborg.

For at holdet bag den kommende forestilling skal kunne sætte sig ind i Oles baggrund samt hans forvandling fra grim ælling i Nibe til feteret svane i Hollywood, tog Ole dem med på en guidet tur rundt til sin barn- og ungdoms milepæle i den nordjyske by.

- Jeg er kommet vidt omkring, men jeg har båret mange af de nordjyske værdier med mig. Det er noget med at give sig tid til hinanden og holde fødderne på jorden, siger han.

At han nu er kommet så langt væk fra den jyske jantelov, som tænkes kan, er noget, der forpligter, mener han.

– Det bedste ved succes er, at man kan hjælpe og inspirere andre. Succes betyder bare, at man har mulighed for at give endnu mere tilbage til sine medmennesker, siger hele Nibes Ole.

,

null

Sponsoreret indhold