Nyheder18. december 2016

Ole Henriksen bliver en musical

Danske Caspar Phillipson spiller lige nu John F. Kennedy i filmen ”Jackie” – og næste år giver han den som hele Danmarks Ole Henriksen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_53.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Cremekongen Ole Henriksens eventyr fortsætter – nu bliver Hollywoods gladeste mand også omdrejningspunktet i en slags musical. Titlen er naturligvis ”I Love It”.

– Der er tale om en række koncerter, der tager udgangspunkt i mit liv. Der er skrevet 20 sange, der alle omhandler mit liv, siger Ole Henriksen.

Det er Caspar Phillipson, der skal synge og spille Henriksen. Og selvsamme Caspar har lige nu sit store gennembrud i USA.

Han er John F. Kennedy i den anmelderroste film ”Jackie”, der i den grad er på alles læber i Hollywood og spås Oscarnomineringer.

– Caspar ligner godt nok Kennedy, det må jeg sige, og jeg bliver altid glad, når danskere får et gennembrud her i Hollywood – specielt i så ung en alder. Han minder også om mig som ung, og så synger han fantastisk, siger Ole Henriksen.

I næste uge rejser Ole og hans gemal Laurence Roberts til Danmark for at overvære indspilningen af den første af de 20 sange, der kommer under kærlig behandling af Aalborg Symfoniorkester i 2017.

– Sangen hedder ”I Love It”, og det er en slags kærlighedssang mellem Laurence og mig.

Dagen for indspilningen er den 12. december, og det er også Laurences fødselsdag. Så det bliver på en måde også meget romantisk for os at overvære, siger Ole.

Datoerne og mere information om koncerterne kan findes på www.iloveitinconcert.dk.

Sponsoreret indhold