Nyheder 27. juni 2016

Se billedet: Øhh… Hvorfor er Frank Hvam med i 'Game of Thrones'?

Der var nok nogle danskere, der fik natkaffen galt i halsen, hvis de så 'Game of Thrones' i nat. For ingen ringere end Frank Hvam tonede pludseligt frem i sidste afsnit af den populære serie
Foto: Mikael Rieck

Vi kender ham som den kejtede, kluntede og altid uheldige Frank i ’Klovn’.

Men Frank Hvam kan åbenbart andet end at spille uheldig kasketbærende fyr.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For da sidste afsnit af ’Game of Thrones’ i nat tonede frem på skærmen, dukkede ingen ringere end Frank Hvam op… og det fik måske nogle til at få natkaffen galt i halsen.

Denne gang var han dog hverken i selskab med Casper Christensen eller 'Klovn'-kæresten Mia – og han havde heller ikke dummet sig, som han ellers plejer at være så god til.

Uden at røbe for meget kan vi afsløre, at Frank Hvam spiller en (ret så) lille rolle som munk i den populære serie, og at han derfor ikke helt kan hamle op med de andre danskere, der har gæstet den populære HBO-serie.

Danske stjerner som blandt andre Nikolaj Coster-Waldau, Pilou Asbæk og Birgitte Hjorth Sørensen har som bekendt også medvirket i serien.

(Foto: Reddit)

Sådan ser Frank Hvam ud, når han spiller med i 'Game of Thrones'. Foto: Reddit

Der gik naturligvis ikke mange minutter, før at danske fans havde optaget Frank Hvam i ’Game of Thrones’ – og så gik det ellers stærkt med kommentarerne:

- Jeg blev helt chokeret. Han må have fået rollen gennem forbindelser med Nikolaj tænker jeg, skrev én Reddit-bruger således som kommentar til et billede, der viser Frank Hvam i succes-serien.

- To skuespillere fra Lyngby er med i Game of Thrones nu, skrev en anden.

- Jeg flækkede af grin, da jeg så ham, lød kommentaren fra en tredje, mens en fjerde ’Game of Thrones’-fan skrev:

- Jeg pausede med det samme, og søgte på google efter et billede af ham! Er det virkelig ham? Hans engelske accent er overraskende god.

Der er dog enkelte, der tvivler på, om det nu også i virkeligheden var Frank Hvam, der havde indtaget det dragende og mystiske ’Game of Thrones’-univers:

- Jeg tror dog hans stemme er blevet dubbed over. Det lyder overhovedet ikke som Hvam, og stemmen er dårligt synkroniseret med billedet. Især da han siger "no women or children”.

Afsnittet var det sidste i denne sæson – det er allerede nu bekræftet, at der kommer en syvende sæson.

Sponsoreret indhold