Nyheder8. juni 2012

Oddset-Janni: På skideren

Baben deler toilet med scoretrolden Fetterlein - og det skaber intime problemer
Janni og Fetterlein kommer særdeles tæt på hinanden i disse dage
Janni og Fetterlein kommer særdeles tæt på hinanden i disse dage
 Foto: Thomas Laursen

Janni Christensen og Fredrick Fetterlein er i øjeblikket på en hemmelig mission i Thailand i forbindelse med optagelserne af den næste omgang af TV3's grænseoverskridende reality-programt "Fristet".

Og det har bragt de to laberheder i særdeles tæt kontakt med hinanden.

- Vi sover sammen. Altså, vi har hver vores værelse, men deler badeværelse, og der er kun et gardin imellem os, småfniser Janni, som SE og HØRs udsendte møder i luksusvillaen i Thailand.

Læs også: Fetterlein: Holder sig på måtten

De to kender hinanden hjemmefra og har det fint sammen. Men der er én ting, Janni frygter, at hun snart bliver nødt til at gøre foran den brune godte.

- Der er kameraer overalt. Det har altså givet mig ondt i maven, afslører Janni og hentyder til, at hun endnu ikke har lavet "stort" i Adams villa.

- Jeg har fået nogle piller. Men det er altså lidt helligt, det der med at gå på toilettet. Det er hyggeligt og noget, man gør alene, indrømmer hun.

Læs også: Fetterlein på fræk date

Selvom den tidligere Oddset-pige gerne vil af med mavepinen, så frygter hun også, at pillerne snart gør deres virkning.

- Der er kun et gardin ind til vores badeværelse. Stod og tænkte i morges. "Åh nej, tænk hvis det går i gang", smiler baben, som trods det hele er glad for at være i huset.Sponsoreret indhold