Nyheder8. juni 2012

Fetterlein: Holder sig på måtten

Playboyen vil IKKE forsøge at score de smukke kvinder, han lige nu bor sammen med i Thailand
Fetterlein hygger i luksus-villaen, hvor "Fristet" lige nu optages
Fetterlein hygger i luksus-villaen, hvor "Fristet" lige nu optages
 Foto: Thomas Laursen

Selv om pigerne i den nye omgang "Fristet" er flotte, frække og forførende, så har trussetyven Fredrick Fetterlein tænkt sig at holde fingrene fra dem under deres fælles ophold i det tropevarmeThailand.

Storcharmøren er nået frem til, at det slet ikke går, hvis han følger sine drifter og kaster sig over de unge damer, som han i øjeblikket bor sammen med i en lækker villa uden for Bangkok, hvor den nye omgang "Fristet" er ved at blive optaget.

Læs også: Afsløring: Fetterlein og Oddset-Janni med i Fristet

- Det er nogle skide søde piger. Hvis jeg kun var 25 år, havde jeg sikkert prøvet på at være sammen med dem alle sammen, siger Fetterlein og stikker i et højt grin.

Men i erkendelse af, at han IKKE er 25 længere, holder han sig på måtten. Måske også fordi, tennis-playboyen for tiden ses med sin ekskæreste Michella - dog uden han vil kåre dem til at være et fast par igen.

- Vi ses, men det er ikke noget seriøst. Jeg har jo nærmest været gift 20 gange. Nu tager jeg en pause. Næste gang jeg siger, jeg skal giftes, så gælder det, fortæller han ærligt.

Læs også: Fetterlein på fræk date

Den brune godte har altid været lidt af en skørtejæger, og det har ikke altid været lige godt.

- For 20 år siden blev jeg tit fristet af det med damer, og det er nok gået lidt ud over mine forhold. Jeg kunne aldrig sige nej til fristelserne. Men jeg har aldrig været fristet af penge. Man skal jo heller ikke sælge sig selv for billigt, siger den tidligere tennisspiller, der stadig kæmper med at få betalt sin kæmpe gæld.

Sponsoreret indhold