Nyheder 1. juli 2015

Farvel til TV 2: Her er Stéphanie Surrugues nye job

Fra september er det slut med TV 2 for Stéphanie Surrugue – her begynder hun nemlig hos konkurrenten, hvor hun blandt andet får en central rolle i dækningen af den kommende valgkamp i USA
Kaspar W

Stéphanie Surrugue har siden sidste sommer været vært på Go’ morgen Danmark på TV 2, men nu venter der helt andre udfordringer for den populære journalist og TV-vært. Fra september skifter hun således jobbet på TV 2 ud til fordel for ét på DR1.

Her bliver hun DRs nye USA-korrespondent sammen med Johannes Langkilde.

Stéphanie Surrugue vil især få en central rolle i dækningen af den kommende valgkamp i USA.

Det skriver DR1 i en pressemeddelelse, hvor Stéphanie Surrugue også sætter ord på, hvorfor hun ser frem til sit kommende jobskifte:

Fra september er det slut med TV 2 for Stéphanie Surrugue – her begynder hun nemlig hos konkurrenten, hvor hun blandt andet får en central rolle i dækningen af den kommende valgkamp i USA.

- Udlandsstoffet ligger i mit blod; både journalistisk og privat. Som 26-årig kørte jeg gennem ørkenen til Bagdad for at dække Saddam Husseins fald, og lige siden har jeg grebet enhver mulighed for at komme ud i verden for at fortælle de store og de væsentlige historier, om så det har været præsidentvalg i USA og Frankrig eller jordskælv i Haiti,” siger Stéphanie Surrugue og fortsætter:

- Jeg har aldrig overvejet, om jeg skulle være korrespondent, jeg har overvejet, hvornår jeg skulle være korrespondent. Og det er nu! Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at flytte til USA og kaste mig lukt ud i den amerikanske valgkamp med alt, hvad den indebærer af storpolitik, drama og konsekvenser for resten af verden.

DR er også meget begejstret for at få Stéphanie Surrugue i deres fold:

- Jeg er både glad for og meget stolt over at kunne byde Stéphanie Surrugue velkommen på DR Nyheders korrespondenthold. Stéphanie har gennem sin karriere imponeret med en fornem evne til at fortælle fascinerende, vedkommende og vigtige historier. Sammen med Johannes Langkilde har vi nu et enestående godt makkerpar, der sammen med dygtige kollegaer kommer til at stå i spidsen for vores ambitiøse dækning af det amerikanske valg i 2016," siger Sandy French, som er indholdschef i DR Nyheder.

Stéphanie Surrugue har foruden Go Morgen Danmark også arbejdet for Politiken, hvor hun især arbejdede med udlandsreportager og kulturstoffet. 

Sponsoreret indhold