Nyheder16. februar 2012

Nyhedsvært: Drak sig fra sans og samling

Se her, hvilket kendt TV2-ansigt, der forleden tyllede sig i hegnet
Af af
Der blev tyllet Heineken-øl, da nyhedsværten gik i byen og drak sig til titlen som 'Ugens Brandert'
Der blev tyllet Heineken-øl, da nyhedsværten gik i byen og drak sig til titlen som 'Ugens Brandert'
 Foto: All Over

Klokken gik imod 3 sidste fredag nat, men det forhindrede ikke TV2 Nyhedernes Peter Grønborg i at drikke sig en ordentlig kæp i øret.

Den høje journalist buldrede ned i mørket på TS Bar sammen med et par venner, hvilket nok var velvalgt, for hold da helt op, hvor havde Grønborg fået, så hatten passede.

Øjnene kørte rundt i hovedet på den ellers så kontrollerede skærmtrold, og da han sammen med herreflokken havde hængt et par minutter ind over bardisken for at bestille flere våde varer, hævede Grønborg begge arme og lavede ustyrlige dansemoves med pegefingrene strittende mod loftet.

Læs også: Grevinde Alexandra: Ugens brandert!

Og så var herrens mund ellers blevet så udtørret, at han måtte skylle efter i sin netop erhvervede Heineken-flaskeøl, som Peter tog en ordentlig slurk af, før han og kammesjukkerne slingrede videre ind i mørket med kurs mod dansegulvet - og hvad nok var mere fornuftigt: de helt ufarlige sofagrupper...

Da SE og HØR kontaktede Gørnborg indrømmede han da også sin gedigne brandert.

- Vi var måske lidt glade i låget - men så var det vist heller ikke værre, smilede TV2's nye 'Mr. News', som forsikrer, at han slingrede hjem fra TS Bar ved 3.30-tiden...

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/45232ecbbb044179ba3dfe66c16bf1b9.jpg


Av for en brandert! Peter Grønborg forstår at drikke igennem (Foto: All Over)


Sponsoreret indhold