Nyheder 15. april 2010

Grevinde Alexandra: Ugens brandert!

Eksprinsessen gav den gas med gemalen på restaurant i indre København
Grevinde Alexandra er glad for et godt glas vin. I fredags blev der smagt grundigt på varerne, da hun og Martin Jørgensen spiste på restaurant Mash
Grevinde Alexandra er glad for et godt glas vin. I fredags blev der smagt grundigt på varerne, da hun og Martin Jørgensen spiste på restaurant Mash
Foto: Lars Aarø

Man må ikke håbe, der var alt for mange forpligtelser i grevinde Alexandras kalender lørdag morgen. Sammen med gemalen Martin Jørgensen og fire venner, gik der nemlig vinfest i den, da parret fik lukket godt op for tørsten fredag aften på restaurant Mash i Bredgade i København.

Læs også: Joachims samlejescener

I timevis blev der både spist og drukket rød- og hvidvin af den helt dyre slags, mens latter og gode historier fyldte luften omkring det sprælske selskab.

Under bordet

Om det var den lejlighedsvise champagne, der til sidst fik grevinden til at hænge kraftigt med mulen vides ikke, men i løbet af aftenen sank Svanemølle-fruen længere og længere ned i sofaen i takt med at glassene blev fyldt af de opmærksomme tjenere.

Læs også: René Dif slæbt ned af scenen

Martin tog ikke megen notits af den næsten forsvundne hustru, men lappede i stedet lystig i sig af de dyre dråber uden at ænse grevindens trætte rødvinsblik, der lignede noget, der var på vej ned under bordkanten.

Læs meget mere om de kendte festaber i ugen SE og HØR


Sponsoreret indhold