Nyheder7. juni 2017

"Nybyggerne"-vindere får eget TV-program

Det kommer selvfølgelig til at hande om indretning, når sidste års vindere af "Nybyggerne" skal lave nyt program på TV2.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-13871.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Både værktøjet og de kreative hjerner kommer i sving, når Lise Vandborg og Michael Stig Christensen skal lave en helt ny serie af programmer for TV2.

I programmet, som endnu ikke har et offentliggjort navn, skal det sympatiske par indrette et rum hjemme hos folk - uden beboerne selv er med. Man kan ikke selv melde sig til at få besøg af Lise og Michael i programmet - men man kan blive tilmeldt af venner eller familie.

- Det bliver helt vildt uforudsigeligt, men vi elsker at blive udfordret. Det er jo der, de gode idéer opstår, og vi glæder os til at hjælpe med at indrette andres hjem, så det forhåbentlig passer til deres stil og behov, fortæller Lise Vandborg til TV2.

Parret blev landskendte, da de sidste år deltog i TV2-programmet "Nybyggerne", hvor deres evner indenfor håndværk og indretning sikrede dem førstepræmien: Et hus i Farum til 3,4 millioner kroner.

Vinderne, som var i starten af 20'erne, rykkede rødderne op af den nordjyske muld og rykkede til præmiehuset i københavnsområdet. De blev gift og blev også forældre til sønnen Villy. Samtidig valgte de begge at blive selvstændige - og det var en lidt for stor mundfuld, har Lise Vandborg nu indset.

- Vi nåede til et punkt, hvor vi arbejdede for meget, sov dårligt om natten, og jeg havde konstant hovedpine. Der var bare rigtig meget at se til og ikke så meget tid til at være på barsel, fortæller Lise Vandborg.

Derfor er det nu kun husbonden, der passer firmaet, indtil optagelserne begynder, og parret i en periode vil koncentrere sig om kun at lave TV.

I galleriet kan du se billeder fra dengang, Lise og Michael vandt nøglerne til drømmehuset

Nybyggerne - Lise og Michael 2016

Sponsoreret indhold