Nyheder31. marts 2016

Se de skønne billeder: Lise og Michael vandt drømmehuset

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen kunne ikke holde tårerne og glæden tilbage, da de onsdag aften vandt det hus, som de har brugt ni uger – og en masse kræfter – på at gøre perfekt. Se alle de fantastiske billeder af det lykkelige par lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

De har imponeret dommerne uge efter uge. Og onsdag aften kulminerede det hele så, da Lise Vandborg og Michael Stig Christensen kunne lade sig hylde som vindere af ”Nybyggerne” på TV 2.

Og tårerne og glæden strålede ud af det unge par, som nu har planer om at sige deres job op og flytte til huset i Farum, der har en værdi af 3,4 millioner kroner.

– Vi er så lykkelige og meget overraskede. Nu siger vi vores stillinger op i Aalborg og flytter til Farum. Vi glæder os helt vildt, jublede Lise og Michael over for realityportalen.dk.

Lise og Michael har kæmpet mod Manne & Frederik, Rikke & Peter og Christel & Johan om at forvandle et ”råhus” til et vaskeægte drømmehus – rum for rum. Imens har seerne ude i stuerne spændt kunne følge med i, hvordan parrene forsøgte at blive enige om farven på væggen, møbler – og ikke mindst stil.

Lise og Michael har hele vejen igennem bygget og indrettet i en meget personlig stil med antikke møbler og loppefund – og deres smukke 50’er-stil faldt altså i god jord hos seerne, der kårede parret som vinder af ”Nybyggerne”.

Vi ønsker parret stort tillykke med sejren!

Du kan se billeder af det lykkelige par herunder:

Nybyggerne - Lise og Michael 2016

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_20.png

Sponsoreret indhold