Nyheder 21. februar 2014

Nybagt royal far: Nu skal jeg have en drink

Madeleines mand fortalte alt om nyfødt baby
Af af
Chris O’Neill og Madeleine er blevet forældre til en lille pige
Chris O’Neill og Madeleine er blevet forældre til en lille pige
Foto: AOP
Hele Sverige jublede, da det fredag kom frem, at prinsesse Madeleine havde født en lille velskabt pige på et hospital i New York. Og nu røber en stolt far Chris, hvordan den store begivenhed skal fejres - nemlig med en sjat alkohol.

Det skete under det længe ventede pressemøde, der blev afholdt kl. 18.00 dansk tid på New York Prebyterian Weill Cornell Medical Center, hvor prinsessen fødte parrets datter.

Læs også: Den royale baby kan blive et problem for Sverige

- Vi er meget begejstrede. Det var fantastisk at holde hende i armene første gang, og her har jeg tegnet hendes fod, fortalte en tydelig stolt far og trak op i sit ærme for at vise en lillebitte tegning af en fod på armen.

- Jeg skal have en drink senere på dagen, det er helt sikkert, lød det grinende fra Chris O'Neill til de nysgerrige journalister.

Læs også: Madeleine viser mave

Den lille purk på 3150 gram og 50 cm så dagens lys torsdag aften kl. 22.41 amerikansk tid (04.41 dansk tid) - og det er en tro kopi af mor Madeleine ifølge den stolte far:

- Hun er smuk og sund, har ti fingre og ti tæer. Hun ligner sin mor, og det er alt, jeg kunne håbe på, siger den stolte far, der stillede beredvilligt op til spørgsmål fra de fremmødte journalister.

Sponsoreret indhold