Ny musical om Sanne Salomonsens liv

I 2006 blev Sanne Salomonsen ramt af en blodprop i hjernen. Nu bliver hendes liv fortalt i en musical.

I 2006 blev Sanne Salomonsen ramt af en blodprop i hjernen. Nu bliver hendes liv fortalt i en musical.

(Foto: Claus Poulsen)

Hele Danmarks rockmamas liv bliver fortalt i en musical i det nye år. 

Det skriver Live Nation i en pressemeddelelse.

Navnet på forestillingen bliver "Sanne THE MUSICAL, og musicalen får premiere i Tivoli til september 2019, og så vil den blive vist i Vejle, Odense, Aalborg, Holstebro og Århus.

Sanne Salomonsen fortæller, at hun glæder sig til musicalen, men det bliver lidt underligt at se sit liv udspille sig på scenen.  

- Det er stort, det er spændende, det er skræmmende at skulle opleve sit eget liv som musical på scenen. Jeg glæder mig til at se, hvordan det kreative team og resten af holdet kommer til at gribe det hele an, og jeg glæder mig til  musicallen og er selvfølgelig meget spændt på resultatet, fortæller Sanne Salomonsen i en pressemeddelelse.

Den tidligere "X Factor"-dommer har haft en vildere liv end de flesste. 

I 2006 fik den populære sangerinde en blodprop, og det er også en del af historien i den nye opsætning. 

"Forestillingen starter på nulpunktet. Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. Hendes verden styrter sammen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge. Hun forsøger at holde fast i det hun kender, hun forsøger at huske, hvem hun er. Sanne må gennemleve hele sin livshistorie for at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken. Der har været mange kriser og problemer. Hvordan har hun klaret dem? Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?", skriver Live Nation i en pressemeddelelse. 

Det er ikke blevet offentliggjort, hvem der er at finde på rollelisten, men forestillingen bliver instrueret af Martin Lyngbo.

Billetterne er blevet sat til salg i dag klokken 11.00. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close