Nyheder1. oktober 2015

”Vanvittig vild”: Ny film får biografgæster til at kaste op

Den autentiske film om linedanseren Philippe Petit, der gik på line mellem World Trade Center i 1970’erne er så medrivende og mavevendende, at flere biografgæster forlod salen, efter at de havde kastet op. Du kan vinde billetter til filmen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_walk_fronten.jpg
 UIP

Hvis du er én af dem, der får hjertestop bare ved tanken om højder, bør du måske overveje IKKE at se denne film.

For filmen ”The Walk” er ifølge adskillige medier, blandt andre The Business Insider og Daily Mail, så vanvittig og vild, at flere biografgæster har kastet op mellem popcorn og colabægre.

Filmen – der er den autentiske historie om linedanseren Philippe Petit, der gik på line mellem World Trade Center i 1970’erne – fik premiere 1. oktober bliver blandt andet vist i 3D.

Og det er de visuelle effekter, der har fået flere biografgæster til at tømme maveindholdet ud over stolerækkerne.

Filmen er nemlig så godt lavet visuelt, at biografgæsterne nærmest føler, at de selv går på line i 400 meters højde.

Du kan se traileren for filmen nederst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/the_walk_0.jpg
 UIP

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til det autentiske drama. Og du kan vinde to billetter lige her – hvis du tør!

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

De heldige vindere bliver udtrukket onsdag den 5. oktober. Billetterne er gyldige fra den 5. oktober til og med den 7. december.

Du deltager i konkurrencen nederst i denne artikel.

Historien om ”The Walk” begyndte i 1974 – få uger inden den officielle åbning af World Trade Center

Her sneg den franskfødte linekunstner Philippe Petit (spillet af Joseph Gordon-Levitt) og hans hjælpere sig ind i det sydligste tårn og næste morgen begav han sig ud på sin wire, der var spændt ud mellem tårnene.

Det var ulovligt, livsfarligt, vanvittigt – og fuldkommen magisk! – Men han havde aldrig klaret sig uden hjælp fra sin franske mentor, Papa Rudy (Ben Kingsley), kæresten, Annie (Charlotte Le Bon) og sine franske og amerikanske hjælpere.

Sammen overvandt de alle odds, afvisninger, svigt og talløse nær-katastrofer undervejs udførelsen af den utrolige plan, som Philippe Petit selv kalder sit livs kup.

Instruktøren Robert Zemeckis, der tidligere har skabt mesterværker, som den Oscar® vindende “Forrest Gump”, “Cast Away”, den Oscar® nominerede “Back to the Future”, “Polar Express” og “Flight”.

Og endnu en gang har han brugt den nyeste og mest avancerede digitale teknologi og skabt en magisk, emotionel, karakterdrevet historie, der med brugen af fotorealistisk IMAX 3D teknik inviterer publikum med ud på en eventyrlig rejse, som – bogstaveligt talt – kulminerer halvvejs til himlen…

Sponsoreret indhold