Nyheder1. juni 2012

Numse-Rasmus: Sviner Susan K

Singleliv-fyren melder sig nu på banen i bitchfighten
Rasmus er godt gammeldags træt af Susan K
Rasmus er godt gammeldags træt af Susan K
 Foto: SBS TV

37-årige Rasmus Birnbaum, som jagter kærligheden - og kvinden med den helt perfekte numse - i Kanal 4-programmet "Singleliv", raser over sin reality-kollega Susan K.

Han har læst artiklerne på seoghør.dk, hvor Susan K og Kit fra "Robinson" er røget i totterne på hinanden og diskuterer, hvem der har knaldet med hvem.

Læs også: Singleliv-Rasmus: Nu med klamydia

- Nu er det på tide, at en mand blander sig i bitchfighten. Jeg tror, det er sundt, forklarer Rasmus.

- Jeg er meget bramfri, og for at være helt ærlig er jeg ved at brække mig over alt deres drama-pis, fortæller singlen, som især langer ud efter Susan K.

- Susan K er en ældre kvinde. Hun burde vide bedre. Det er et virkelig lavt niveau, og det er forkert, mener skørtejægeren, og forklarer, hvorfor det "pisser ham af".

Læs også: Susan K: I ny kællingekamp

- De har så mange fans, og det er mest unge mennesker, der sidder og ser de programmer. De burde agere som forbilleder for de unge i stedet for at opføre sig som pattebørn, siger Rasmus, som har en teori om, hvorfor Susan K tit ender i disse bitchfights.

- Jeg tror, Susan K er bange for at blive glemt, men jeg synes, hun skulle droppe det der. Det fortæller meget mere om hende selv end om dem, hun sviner til, raser nordjyden.



Sponsoreret indhold