Numse-Rasmus: Sviner Susan K

Rasmus er godt gammeldags træt af Susan K

Rasmus er godt gammeldags træt af Susan K

Foto: SBS TV

37-årige Rasmus Birnbaum, som jagter kærligheden - og kvinden med den helt perfekte numse - i Kanal 4-programmet "Singleliv", raser over sin reality-kollega Susan K.

Han har læst artiklerne på seoghør.dk, hvor Susan K og Kit fra "Robinson" er røget i totterne på hinanden og diskuterer, hvem der har knaldet med hvem.

Læs også: Singleliv-Rasmus: Nu med klamydia

- Nu er det på tide, at en mand blander sig i bitchfighten. Jeg tror, det er sundt, forklarer Rasmus.

- Jeg er meget bramfri, og for at være helt ærlig er jeg ved at brække mig over alt deres drama-pis, fortæller singlen, som især langer ud efter Susan K.

- Susan K er en ældre kvinde. Hun burde vide bedre. Det er et virkelig lavt niveau, og det er forkert, mener skørtejægeren, og forklarer, hvorfor det "pisser ham af".

Læs også: Susan K: I ny kællingekamp

- De har så mange fans, og det er mest unge mennesker, der sidder og ser de programmer. De burde agere som forbilleder for de unge i stedet for at opføre sig som pattebørn, siger Rasmus, som har en teori om, hvorfor Susan K tit ender i disse bitchfights.

- Jeg tror, Susan K er bange for at blive glemt, men jeg synes, hun skulle droppe det der. Det fortæller meget mere om hende selv end om dem, hun sviner til, raser nordjyden.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close