Nyheder31. maj 2012

Susan K: I ny kællingekamp

Reality-dronningen beskylder Robinson-Kit for at være løs på tråden og knalde sig til berømmelse
Så er der for alvor mudderkastning mellem laberhederne Kit fra "Robinson" og rapkæftede Susan K
Så er der for alvor mudderkastning mellem laberhederne Kit fra "Robinson" og rapkæftede Susan K
 Foto: Covermodel.dk og Thomas Laursen

Efter seoghør.dk i sidste uge skrev, at Peter Birch havde nægtet at arbejde sammen med Kit Regina Ruprecht fra "Robinson Ekspeditionen", er der brudt en sand kællingekamp ud mellem Kit og Susan K på Facebook.

Susan, som er særdeles gode venner - og tidligere kæreste - med Peter Birch, forsvarer sin ven og beskylder samtidig Kit for at være medieliderlig og gå efter berømmelse ved at knalde med så mange kendte som muligt.

Kit, som har været kæreste med den tidligere Big Brother-vinder Johhni og fornylig snavede med Oliver Bjerrehuus, afviser Susan K's beskyldninger og beder om beviser for anklagerne.

Læs også: Robinson-babe: Raser på Peter Birch

Susan K er ikke kendt for at lægge fingre imellem og skriver på facebook, at hun har en lang liste over dem, som Kit Regina har knaldet med.

"Paradise"-pigen tilbyder at sende listen privat, men Kit Regina mener godt at den såkaldte "liste" kan tåle dagens lys på facebook. Og så ryger Susan K ellers til tasterne.

"Her er mailen fra en af dine gamle venner, der tilsyneladende ved en del om dig og dit skræv: Nu ved jeg ikke lige helt hvilken orden fyrene kommer i… Det her er bare en lille håndfuld af hvad hun har fået op i sig inden for de sidste par mdr!", skriver Susan K.

Listen tæller en hel række fyre fra "Robinson Ekspeditionen": Michael Smidt fra 2006, Jens Porsmose fra 2012 og Daniel Edwards fra 2010, som har været kæreste med Jessica Sky.

Derudover mener Susan K, at Kit har knaldet med tre forskellige fyre på en enkelt uge, da hun fornylig var på ferie.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3ceced99782541a0b8dba47276a2f111.jpg


Her er Jens, Daniell og Mads, som Susan K hævder, at Kit har knaldet med (Foto: All Over)


Sponsoreret indhold