Nyheder3. oktober 2018

Hemmeligt gift: Nu viser Anne Glad vielsesringene frem

Anne Glad, der nu hedder Anne Glad Wagner, blev tilbage i maj gift hjemme i stuen
https://imgix.seoghoer.dk/anne-glad.jpg
 Foto: Mikael Rieck

I starten af september afslørede livstilseksperten Anne Glad, 46, at hun den 10. maj, på sin fødselsdag, var blevet gift med sin kæreste, musikeren Kim Vagn Wagner.

Og nu viser parret så deres vielsesringe frem på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Anne og Kim Glad Wagner har ikke valgt nogle klassisk udseende vielsesringe, men har i stedet fået lave signetringe med sten.

- Jeg bliver glad hver gang, jeg ser på min hånd. Og lykkelig hver gang jeg ser Kims hånd, skriver Anne Glad til billedet og tilføjer, at hendes ring er en genbrugssag:

- Brillianten på min er fra min farmors ring, der røg med i smeltediglen.

I efteråret 2017 blev parret forældre til lille Kaj, og tilbage i september afslørede den 46-årige livsstilsekspert, at hun tilbage i maj, den 10. maj for at være helt præcis, blev gift med sin kæreste, Kim Vagn Wagner.

Til BILLED-BLADET fortalte "Kender du typen?"-eksperten, at hun blev viet hjemme i stuen, hvor hendes familie var inviteret til hendes fødselsdagsbrunch.

- Giftefogeden kom fra Københavns Rådhus og viede os herhjemme i stuen. Det var simpelthen så fint og meget rørende, og giftefogeden var en klog og nærværende kvinde. Vores lille søn, Kaj, sad på gulvet og kiggede på sin mor og far, og alle var glade for at være med, fortalte livsstilseksperten, der nu hedder Anne Glad Wagner, til BILLED-BLADET.

Anne Glads gemal, den 33-årige musiker Kim Vagn Wagner, bekræftede på sin Instagram, at han nu var gift med kvinden, der er mor til hans barn.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Hænger ud med min kone, skrev Wagner til en selfie af ham selv og Anne Glad.

Og på sin Facebook delte han et billede fra selve dagen.

Sponsoreret indhold