Nyheder16. september 2017

Anne Glad har født

Livsstilseksperten er blevet mor til lille Kaj
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/032100.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Anne Glad er blevet mor til en lille søn.

Det skriver BILLED-BLADET.

- Lille Kaj kom til verden onsdag eftermiddag, mens jord og himmel stod i et. Præcis en uge efter termin. Han er den smukkeste lille fyr med masser af brunt hår, vejer knap tre kilo og fylder en halv meter, fortæller Anne Glad til BILLED-BLADET.

Den 45-årige livsstilsekspert og kæresten Kim Wagner har endnu ikke delt nogle billeder af den lille fyr.

Det er Anne Glads første barn, og tidligere har hun fortalt, at hun faktisk havde slået tanken om at blive mor ud af hovedet.

Da Anne Glad som 41-årig blev single, aftalte hun nemlig med sig selv, at det der med at få børn ikke var for hende.

Men det ændrede sig, da hun mødte den 13 år yngre musiker Kim Vagn Wagner.

- Han ville have børn, og jeg ville have ham, har hun fortalt i et stort interview i Alt for Damerne.

Livsstilseksperten havde ikke for alvor troet, at det trods hendes høje alder ville blive svært for hende at blive gravid.

Men det viste sig ikke at være så ligetil. Anne pendlede flere gange om ugen mellem arbejdet i Aarhus og hjemmet i København, hvor kæresten også boede.

Projekt baby blev pludselig mere praktisk end romantisk, fordi hun skulle sørge for at være hjemme, når hun havde ægløsning.

- Tidligere havde vi haft det så dejligt, men pludselig skulle vi sætte vores sexliv i system. Det gjorde vores forhold enormt uromantisk og uskønt, og det var virkelig en dræber for projektet. Alt det, der havde været naturligt og fint, blev pludselig kunstigt og besværligt, har Anne fortalt.

Sponsoreret indhold