Nyheder3. november 2018

Nu taler Bendtner endelig om dommen

Nicklas Bendtner blev i går idømt 50 dages ubetinget fængsel ved retten i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/70236352.jpg
 Foto: Hans Arne Vedlog

Nicklas Bendtner blev i går idømt 50 dages ubetinget fængsel ved retten i København.

Lige efter dommen var faldet valgte han at anke den til landsretten, og efterfølgende smuttede han næsten uset ud i en ventende bil uden at give kommentarer til de mange fremmødte pressefolk, der var mødt op.

Nu tager fodboldspilleren så bladet fra munden og kommenterer dommen.

Det gjorde han til den norske TV-station NRK efter dagens træning i Rosenborg BK. Det skriver TV2.

- Jeg synes, at det giver et rimelig klart signal omkring, hvad jeg synes, idet vi anker sagen, og nu venter vi på udfaldet. Så tager vi den derfra, sagde han ifølge TV2 til NRK efter træningen. Nicklas Bendtner fortæller også, hvordan han har det dagen derpå. - Jeg har det godt. Det er dejligt at være tilbage. Det var en lang dag i går, så det var godt at starte med at spille fodbold igen i dag, siger han til NRK.

Forlod retten uden at sige et ord

Nicklas Bendtner forlod i går Københavns Byret uden at sige et eneste ord.

Hans forsvarsadvokat, Anders Nemeth, ville derimod gerne svare på spørgsmål fra pressen.

- Nicklas var helst blevet frifundet, og derfor anker vi til landsretten. Jeg er tilfreds med, at straffen er nede på 50 dage og ikke de tre måneder anklageren gik efter, sagde Anders Nemeth efter dommen var faldet. Forsvareren var også tilfreds med at få aflivet en myte via det åbne retsmøde. - Det er kommet frem, at Nicklas ikke helt umotiveret har begået vold mod en tilfældig taxichauffør, sådan som det var fremme i dele af pressen i starten. Nu har alle kunnet se, at der var et forudgående forløb, der gav anledning til episoden. Så kan man diskutere og vurdere de skøn og valg der er truffet undervejs i episoden, men man kan konstatere, at der har været en forudgående episode, siger Anders Nemeth, der fastholder, at Nicklas Bendtner ikke har sparket chaufføren og på det punkt er uenig med byrettens afgørelse. Se interview med forsvareren Anders Nemeth herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold