Nyheder2. august 2017

Beskyldt for indbrud: Nu svarer rasende Maria Hirse igen: Du overfaldt mig!

Den tidligere ”Lykkehjul”-babe Maria Hirse svarer nu vredt igen, efter at en gårdejer for nyligt beskyldte hende for indbrudsforsøg en sen aften. Maria Hirse fortæller blandt andet, at hun i længere tid havde drømt om at få en hest, og at hun derfor sammen med en veninde kiggede forbi gården sent om aftenen. - Da klokken er 22.45 vil vi ikke forstyrre, men da vi gerne vil se størrelsen på hesteboksene, åbner vi stalddøren, fortæller Maria Hirse, der også har delt billeder af de blå mærker, som hun med egne ord fik, da gårdejeren gik imod hende
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/maria_hirse.jpg
 (Foto: All Over)

Hun blev kendt som den altid smilende bogstavvender i TV 2-hittet ”Lykkehjulet”.

Men for tiden er smilet formentlig stivnet hos Maria Hirse.

Hun er nemlig igen havnet i modvind, efter at hun for nogle uger siden blev anholdt i et sommerhus sammen med sin rockerkæreste. I sommerhuset fandt politiet dyre tyvekoster på adressen.

Nu er Maria Hirse således blevet beskyldt for et indbrudsforsøg begået mod en gårdejendom i Plejelt lidt syd for Hornbæk i Nordsjælland.

Her opdagede gårdejeren sent om aftenen, at Maria Hirse og en anden kvinde stod i hans stald.

- Derefter prøver de at stikke af. Jeg løber efter den ene, der falder og slår sig. Jeg får fat i hende og holder hende fast, indtil politiet kommer. At man vælger at begynde at løbe, når lyset bliver tændt, kan kun skyldes, at man ikke har rent mel i posen, siger gårdejeren til Helsingør Dagblad.

Nu har en vred Maria Hirse så valgt at svare igen på gårdejerens anklage. I en længere Facebook-opdatering fortæller Maria Hirse nu selv om episoden, som hun ikke mener kan kaldes et indbrudsforsøg.

Hun har tilmed også delt billeder af de blå mærker, som hun fik, da gårdejeren – der har en fortid som politimand – med hendes egne ord gik imod hende.

Kort efter hun lavede Facebook-opdateringen, valgte Maria Hirse dog at slette sin profil - og dermed sin opdatering.

https://imgix.seoghoer.dk/foto.jpg
 (Foto: Maria Hirse/Facebook)

Opdateringen, som Maria Hirse skrev, valgte hun at slette igen efter få timer.

- Det er fuldstændig korrekt, at en veninde og jeg ved en pludselig indskydelse vælger at stoppe ved din gård, da vi i længere tid har talt om at anskaffe os en hest. For et stykke tid siden så vi din gård været nævnt som opstaldningssted, og da kørte igennem Havreholm på vej hjem, så stopper vi. Fortryder vi det nu? JA! Faktum er, at vi går ned langs stalden for at se, hvor mange bokse, der har åbent vindue. Da klokken er 22.45 vil vi ikke forstyrre, men da vi gerne vil se størrelsen på hesteboksene, åbner vi stalddøren, skrev Maria Hirse blandt andet på Facebook, inden hun altså valgte at slette sin profil.

Ifølge Maria Hirse nåede hun og veninden dog kun at træde ind, da de herefter hørte vrede stemmer – og besluttede sig for at løbe væk.

- Jeg falder, og det næste jeg registrerer er, at en mand DIG vrider min ene arm rundt for derefter at trække min hen ad jorden, skrev Maria Hirse på Facebook henvendt til gårdejeren.

Hun tilføjede:

- Jeg er blevet voldsomt forskrækket og græder, hvilket du beder mig "Holde kæft med!" flere gange. Jeg forsøger at forklare dig, hvorfor vi kiggede ind i stalden, men du råber, at "du giver ikke en skid for mine syge forklaringer, for du er tidligere politimand, og du kender sådanne indbrudstyve som mig????? Nu har jeg aldrig nogensinde begået et indbrud og ej heller blevet dømt for et, ligesom jeg heller ikke har erkendt noget andet ulovligt. Min straffeattest er REN!

- Jeg har billeder af mine håndled, hvor man tydeligt kan se, at du måske har en tendens til at overdrive. Da jeg forsøger at sætte mig op, vælter du mig ned, så jeg slår hovedet ned i stenene. Jeg beder dig indtrængende om at lade være med at skubbe mig så hårdt, da jeg har dårligt hjerte, skrev Maria Hirse, der altså også delte flere billeder på Facebook, der ifølge hende viser de skader, som gårdejeren påførte hende. Billederne har hun også valgt at slette efterfølgende.

https://imgix.seoghoer.dk/maria_hirse_maerker_paa_ben_facebook.jpg
 (Foto: Facebook/Maria Hirse)

Et af de billeder, som Maria Hirse delte på Facebook. Hun valgte kort efter at slette sin profil.

Til slut skrev Maria Hirse:

- Jeg UNDSKYLDER, at jeg kiggede ind i din stald. Det var forkert, da klokken var mange, men det der efterfølgende er sket handler om dig og din mistro til andre mennesker… Jeg er ked af at måtte bruge tid på at skrive det her og især på et offentligt medie, men da du er skyld i, at jeg bliver hængt ud på diverse forsider uden at have gjort noget som helst, ja så må det blive sådan.

Det er ikke mere end få uger siden, at Maria Hirse sidst havnede i modvind. Her kom det frem, at den tidligere ”Lykkehjul”-babe var blevet anholdt i et sommerhus i Nordsjælland.

Maria Hirse og kæresten Kim Nordal blev i slutningen af juli anholdt og kørt til afhøring hos Nordsjællands Politi.

Efterfølgende ransagede politiet sommerhuset, hvor de fandt både PH-lamper, et Phillippe Starcke-spisebord, dyre fladskærme og dyre vine på ejendommen.

Begge nægter sig ikke skyldige i hæleri.

Du kan se billeder af Maria Hirse og hendes kærester gennem tiden i det store galleri herunder:

Maria Hirse (billeder af hende og hendes kærester gennem tiden)

Maria Hirse blev kendt i en brede offentlighed som ”Lykkehjuls”-baben fra 1995-2001, og hele Danmark sukkede over den smukke skønhed.

Det gjorde mangemillionæren Peter Asschenfeldt også, som giftede sig med Maria og sammen fik de en datter.

I dag danner hun par med Kim Nordal, der er såkaldt prospect i rockerbanden Bandidos.

Maria Hirse har også været gift med Jacob Mejlhede.

Parret mødte hinanden, mens Jacob Mejlhede var underholdningschef på TV2, hvor Maria Hirse arbejdede som bogstavvender i "Lykkehjulet". Parret valgte at gå hver til sit, efter at Maria Hirse igennem mange år havde kæmpet med en hjertefejl.

- Han mente ikke, jeg fejlede noget, så mens jeg blev mere og mere syg, skulle jeg samtidig kæmpe med den dårlige samvittighed over, at jeg overhovedet var syg, har Maria Hirse tidligere fortalt.

Sammen med Jacob Mejlhede fik Maria Hirse sønnen Gabriel.

Selvsamme hjertesygdom var også årsag til, at Maria Hirse for år tilbage skrev testamente til sine to børn, Victoria og Gabriel. Lægerne havde fundet ud af, at hendes hjerte kun pumptede med 25 procent, og der var risiko for, at lægerne ikke kunne redde hende.

- Jeg skrev alle mine ønsker ned for mine børn. Andet kunne jeg ikke gøre, men det var så forfærdeligt, at jeg var nødt til at slå det ud af hovedet bagefter. Ellers kunne jeg ikke leve videre, har den tidligere TV-vært fortalt i et stort interview med Ude og Hjemme.

I dag danner hun altså par med Kim Nordal, der er såkaldt prospect i rockerbanden Bandidos.

I december 2015 faldt Maria Hirse af en hest og kom slemt til skade. Hun blev indlagt på hospitalet med blødninger i hjernen:

- Jeg har været så uheldig at pådrage mig blødninger i hjernen efter et fald fra min hest i onsdags - så lige p.t. er jeg ikke helt nem at få fat i, men da der er fremgang fra dag til dag med mig, så håber jeg på, at jeg vil kunne holde jul hjemme og ikke på sygehuset, skrev Maria på sin private Facebook-profil i december 2015.

Sponsoreret indhold