Nyheder15. april 2012

Maria Hirse: Skrev testamente til børnene

Den tidligere tv-vært så døden i øjnene
https://imgix.seoghoer.dk/media/69fcc4c380534979b6f5eb6b4c5c2131.jpg
 Foto: All Over

Hver år dør der flere danske kvinder af hjerteproblemer, end der gør af kræft. Maria Hirse tæt på at blive en del af den triste statistik. Meget tæt.

Da lægerne fandt ud af, at hendes hjerte kun pumpede med 25 procent og måske slet ikke kunne reddes, satte hun sig ned og skrev et testamente til sine to små børn, sønnen Gabriel og datteren Victoria.

Læs også: Maria Hirse: Derfor forlod jeg kæresten
- Jeg alle mine ønsker ned for mine børn. Andet kunne jeg ikke gøre, men det var så forfærdeligt, at jeg var nødt til at slå det ud af hovedet bagefter. Ellers kunne jeg ikke leve videre, siger den tidligere tv-vært i et stort interview med Ude og Hjemme.

Heldigvis var børnene også grunden til, at hun holdt sig selv oppe. Det var gennem dem, hun fandt sine kræfter til at kæmpe videre. Livet som hjertesyg var behårdt -et liv med voldsom træthed, blå læber, medicin, frygt og indlæggelse

Læs også: Maria Hirse: Kun til kvinder
Hendes datter var stor nok til at mærke situationens alvor.

- Victoria var meget ked af det og bange. Det var hårdt at skulle se hende sådan og samtidig rumme sin egen frygt, husker den smukke brunette, som heldigvis kunne berolige sin datter, da det vidste sig, at et nyt præparat fra USA havde stor effekt på Marias hjerte.

Medicinen hjalp - og Maria har i dag et godt liv som alenemor med en karriere som forfatter, foredragsholder m.m. Hun er aktuel med bogen "Kvinde kend dit hjerte".

Læs hele interviewet - klik her

Sponsoreret indhold