Nyheder13. april 2013

Nu rabler det: Sidney afslår interview med Justin Bieber

Er bandanabanditten mon blevet skør?
Sidney Lee ser ikke noget stort lys i Justin Bieber.
Sidney Lee ser ikke noget stort lys i Justin Bieber.
 Foto: All OverDer skal nok være et par teenagepiger eller hundredetusind, der ville give deres ene forælder væk for at tale med Justin Bieber bare for en kort stund.

Men Sidney Lee er ikke teenagepige og han elsker dødsmetal (en hård form for heavy metal, red.). Derfor rører det ham overhovedet ikke at blive tilbudt at interviewe verdens vel nok pt. største popfænomen.

Sidney Lee: Uddeler skideballe- Har lige afslået at inteviewe Justin Bieber, til når han kommer til DK i næste uge, jeg - kan ikke se hvorfor jeg skulle interviewe ham?? ikke fordi jeg hater på ham og der er sikkert mange der ville give deres højre nosse for en mulighed med sådan en super kendis, men det bare ikke lige mig, skriver Sidney (uredigeret) på sin Facebook-profil.

Da seoghør.dk spørger ind til, om det en slags 1. april-joke, nægter Sidney, at det skulle være tilfældet.
Kigger man på Google, finder man nemlig ikke nogen resultater for "TV News", så spasmageren Sidney er muligvis ude med en god lørdagsløgn

- Nej, det er for real. Min veninde arbejder for en kanal kaldet TV News, der laver meget internet TV, og ham, der står for det, er total garvet og har lavet fjernsyn siden 80'erne og var bl.a med til at starte Kanal 2 op i 1984, så han havde fået et interview med Justin Bieber på 20 min, hvor TV2 kun fik fem.
Og så spurgte TV News så mig, om jeg ville lave det, fortæller Sidney Lee.

Hvorfor ville du så ikke det?

- Bare slet ikke mig. POP!, lyder det korte svar.

Sidney Lee: Beskyldt for at lyve

Sponsoreret indhold