Nyheder18. februar 2013

Sidney Lee: Beskyldt for at lyve

Reality-gøgleren blev ikke jagtet med en kagerulle, siger 17-årig pige
Er Sidney Lee mon lystløgner, eller har han bare et ualmindeligt spændende liv?
Er Sidney Lee mon lystløgner, eller har han bare et ualmindeligt spændende liv?
 Foto: All Over

Flere end 2.100 personer på facebook trykkede "synes godt om", da realityfænomenet Sidney Lee delte sine natlige strabadser med offentligheden på sin profil søndag aften.

Men stort set intet af det reality-gøgleren fortalte er sandt, fortæller Nynne, der påstår, hun er den ene af de to teenagepiger, Sidney festede med i en lejlighed i København søndag morgen.

Sidney Lee: Uddeler skideballe

Ifølge Sidney Lee blev han jagtet ud af lejligheden af den ene piges mormor, som havde bevæbnet sig med en kagerulle. Mormoren var oven i købet "iført de største trusser han havde set i sit liv".

Forinden havde bandana-gøgleren gemt sig bag et gardin.

Sidney Lee lyver

Men intet af det er rigtigt. Lejligheden havde persienner, og Sidney hverken gemte sig bag et gardin eller blev jagtet ud af lejligheden af en ældre kvinde iført store underbukser og med en kagerulle i den ene arm, fortæller Nynne.

- Han blev ikke jagtet ud af lejligheden, og min venindes mormor havde natbukser på, siger 17-årige Nynne, der tidligere på aftenen havde kysset med Sidney, for at vinde en cheeseburger. En konkurrence hende og veninden havde fundet på.

Sidney Lee påstod i øvrigt, at han i sin iver for at slippe fra kagerulle-konen havde glemt sine støvler i lejligheden. Men det er heller ikke sandt, siger Nynne.

Da Seoghoer.dk ringer til Sidney i håb om at finde en forklaring, er det en helt rolig og afslappet reality-gøgler, der svarer tilbage.

- Jo, det er selvfølgelig rigtigt (Sidneys fortælling, red.). Det er hundrede procent rigtigt, jeg skrev det bare på en sjov måde, siger Sidney.

Hvad der virkelig skete den morgen, må vist stå hen i det uvisse.

Sidney Lee: Uddeler skideballe

Sponsoreret indhold