Nyheder21. december 2017

DR sagde nej: Nu overtager TV 2 "X Factor"

DR valgte at lukke og slukke for talentprogrammet "X Factor" og sender derfor sidste sæson i begyndelsen af 2018. Nu viser det sig, at konkurrenten - TV 2 - overtager programmet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/x_factor_5.jpg
 (Foto: PR)

I år kom det frem, at det snart var slut med "X Factor". Tidligere på året meddelte DR således, at de ikke ville fortsætte med det populære talentprogram, når 2018-sæsonen var blevet sendt.

Men nu viser det sig, at vi ikke kommer til at undvære underholdningsprogrammet alligevel.

TV 2 har nemlig valgt at købe rettighederne til programmet, og "X Factor" vil således fortsætte på TV 2-kanalen.

Det skriver TV 2.

- Vi glæder os til at kaste os over ’X Factor’ med friske kræfter. ’X Factor’ er Danmarks største underholdningsformat, som i den grad samler danskerne, og på den måde passer det rigtig godt ind i vores i forvejen stærke underholdningsportefølje. Det ligger smukt i forlængelse af TV 2s fokus på at engagere danskerne og på alt det, vi deler, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, til TV 2 og tilføjer:
https://imgix.seoghoer.dk/martin.jpg
Martin fra Ørum var den første til at vinde "X Factor". i 2017 Foto: All Over - TV 2 vil gerne samle danskerne om fælles oplevelser, og dansk kvalitetsindhold er rygraden i vores tilgang. Det omfatter i dén grad også de store underholdningsformater, der bringer folk sammen på tværs af aldersgrupper og geografi. Også derfor giver det god mening for TV 2 at sende ’X Factor’, der føjer sig fint til ’Vild med dans’, ’Voice Junior’ og ’Danmark har Talent’, siger Lotte Lindegaard. "X Factor" blev vist første gang på DR tilbage i 2008, hvor Martin Hedegaard fra Ørum vandt programmet. Siden har programmet udnævnt vindere som Ida, Thomas Ring, Sarah og senest Morten. Det populære talentprogram er oprindelig udviklet af den britiske musikmogul Simon Cowell, der også selv optræder som dommer i både den amerikanske og britiske version. Her har vinderne ofte fået strålende karrierer efterfølgende. Det samme kan ikke ligefrem siges om den danske version. Her har vi ikke hørt meget til nogle af vinderne, efter at kameraerne blev slukket. Martin, der som bekendt vandt programmet i 2008, forsøgte at ryste titlen som "X Factor-Martin" af sig, da han i efteråret gik på scenen til P3 Guld med sit nye musikalske projekt SAVEUS. TV 2s aftale om ’X Factor’ er indgået med Blu og Freemantle Media.

Sponsoreret indhold