Nyheder20. oktober 2015

Nu giver Martin sine første koncerter, men du skal være hurtig...

Det var fredagens helt store nyhed, da Martin fra ”X Factor” overraskede alt og alle med et musikalsk comeback under dette års P3 Guld-fest. Nu er de første koncerter med den charmerende fyr så annonceret, og den ene er allerede udsolgt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-425905_0.jpg
 All OVer

Alle os, der fulgte Martins vej til ”X Factor”-sejren i 2008, klappede nok lidt ekstra i hænderne fredag aften.

Her dukkede den charmerede fyr nemlig op på scenen til P3 Guld med sit nye musikalske projekt SAVEUS – og den tidligere ”X Factor”-vinder blev ikke kun hilst velkommen med klapsalver og jubelscener, efter at han havde spillet sin første single ”Levitate Me”.

På rekordtid gik hans nye single direkte i Top 50 på Spotify og ind som nummer 1 på iTunes.

Og er du én af dem, der ikke kan få armene ned af ren og skær begejstring, er der nu endnu mere grund til at glæde dig. For Martin – og hans band SAVEUS – har nemlig annonceret de første koncerter, men du skal formentligt være hurtig på aftrækkeren, hvis du skal sikre dig billet til en koncert med krøltoppen.

For den ene af de to annoncerede koncerter er allerede blevet udsolgt. Der er dog stadig billetter til koncerten med SAVEUS i VEGA den 3. december. Men havde du planer om at se Martin live før dét, bliver du skuffet. For koncerten med ham i Copenhagen Jazzhouse 30. november er allerede udsolgt.

Du kan købe billetter til koncerten i VEGA her.

Martin Hoberg Hedegaard sang sig som bekendt ind i alles hjerter, da han som 15-årig i 2008 vandt den første udgave af ”X Factor” herhjemme. Han udsendte efterfølgende sit debutalbum ”Show the World”, som solgte over 90.000 eksemplarer.

Selvom debutalbummet blev godt modtaget af anmeldere og fans, var der efterfølgende stille omkring Martin. Lige indtil i fredags hvor han altså igen stillede sig på scenen og gav den gas - nu med sit band SAVEUS.

Du kan se hans optræden fra P3 Guld her:

Sponsoreret indhold