Nyheder25. april 2014

Nu må han ikke drikke mere

Fodboldspilleren Nicki Bille får alkoholforbud af sin norske klub
Nicki Bille må ikke længere nyde en kold fadøl med vennerne
Nicki Bille må ikke længere nyde en kold fadøl med vennerne
 Foto: All OverPå trods af sin anholdelse efter en særdeles våd bytur for nylig får Nicki Bille lov til at fortsætte på banen i sin norske klub Rosenborg. Det bekræftede klubbens sportsdirektør Erik Hoftun på et pressemøde igår.

Men samtidig lader klubben ikke Billes seneste fadæse, hvor han er blevet sigtet for politivold, gå ubemærket hen. Den kommer faktisk til at få store konsekvenser for foldboldfyrens liv.

LÆS OGSÅ: Nicki Bille sigtet for politivold

For ikke nok med at både presse, fans og klubfolk nu holder et ekstra vågent øje med den skandaleramte spiller, så får han også en helt kontakt straf.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/39e634ab47464b9dbfea9dd6700613db.jpg


Man har ellers tit kunne fange Nicki Bille med våde varer i hånden (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Nicki Bille må ikke se sin søn

Den ellers festglade bolddreng må nemlig ikke længere nyde hverken en kold fad med vennerne eller et køligt glas vin i forårssolen. Faktisk bliver det ikke engang til en hvidtøl til jul, for Nicki Bille får nu totalt alkoholforbud.

- Vi har fundet en løsning, som Nicki accepterer. Vi vil hjælpe Nicki, så han ikke havner i den slags situationer. Det betyder blandt andet, at Nicki får totalt alkoholforbud, sagde sportsdirektøren på pressemødet.

LÆS OGSÅ: Nicki Bille om voldsepisoden på Sunday

Men om landsholdsstjernen kan overholde det og virkelig gå på vandvognen, eller om han hurtigt havner i en ny skandale, hvor de våde varer flyder, bliver spændende at se.

Så sent som i januar var Nicki Bille også involveret, da en druktur på klubben Sunday i København endte med, at Mascha Vang og Kira Eggers blev overfaldet.

LÆS OGSÅ: Nicki Bille: Jeg løj

Sponsoreret indhold