Nicki Bille: Jeg løj

Nicki Bille er roddet ind i ballade igen

Nicki Bille er roddet ind i ballade igen

Foto: PrivatAdskillige gange har Nicki Bille løjet og snakket uden om, når journalisterne har spurgt ind til hans involvering i overfaldet på Mascha Vang og Kira Eggers natten til lørdag. Han har blandt andet fortalt, at han var gået, da overfaldet skete, og at han ikke kendte den person, der slog de to damer.

Nicki Bille: Der var tumult

Nu indrømmer han overfor Ekstra Bladet, at han ren faktisk var til stede, da Kira Eggers og Mascha Vang blev overfaldet.

- Det er korrekt, at jeg tidligere har sagt, at jeg gik før episoden begyndte. Det beklager jeg dybt, siger han.

Det er i strid med, hvad han tidligere har sagt. Ligesom at det heller ikke ser ud til at passe, at han ikke kender overfaldsmanden.

- Umiddelbart ved jeg ikke, hvem ham fyren er, sagde han til BT lige efter overfaldet, og senere har han nægtet at svare, når journalisterne har spurgt.

Nicki Bille: Kalder Maja for kæreste

Men Ekstra Bladet erfarer nu, at den formodede gerningsmand er på flere billeder på Nickis Facebook-profil.

Flere kilder fortæller, at det var, fordi Mascha Vang viste lidt for meget interessere for fodboldspilleren, at Nickies veninde blev sur, og derfor sendte en af Nicki's venner hen for at genere Mascha. Det fortalte Mascha dog i går til Ekstra Bladet, at hun ikke kunne forestille sig var tilfældet.

Nu er spørgsmålet så, om Kira Eggers og Nicki Bille stadig er venner. Det har de nemlig været gennem mange år. Tidligere på ugen fortalte Kira dog, at hun havde talt med Bille, der sagde, at han ikke var indblandet. Men nu har piben, som bekendt, fået en anden lyd.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close