Nu kan du ikke længere se "SKAM" uden for Norge

\'Isak\', der var hovedperson i sæson tre af \

'Isak', der var hovedperson i sæson tre af "SKAM", skal have sex med en 44-årig kvinde i en ny erotisk thriller.

(Foto: NRK)

Fra i dag kan du ikke længere se "SKAM" på NRK.no, den norske TV-station er efter krav fra IFPI Norge blevet nødsaget til at sætte geoblockere på deres hjemmeside.

Det vil sige, at hvis du sidder i Danmark og går på NRK.no for at se SKAM, så bliver du mødt med beskeden om, at TV-stationen ikke har rettigheder til at vise den populære ungdomsserie uden for Norge. 

- NRK har modtaget et krav fra IFPI Norge om øjeblikkelig geoblokkering af serien, så den kun kan ses i Norge. IFPI er foreningen for de internationale pladeselskaber og deres datterselskab i Norge, fortæller NRKs advokat Kari Anne Lang-Ree til norsk P3

Det er de mange danske og svenske seere af den populære serie, der nu gør, at det der bliver lukket af for indholdet. 

- NRK har ret til at publicere indholdet til nordmænd i Norge og udlandet, og pladebranchen reagerer nu på, at for mange andre ser det, uden at NRK har betalt for de internationale visningsrettigheder, forklarer Kari Anne Lang-Ree. 

Herhjemme har man kunnet se sæson 1 og 2 hos DR, mens tredje sæson er på vej til DR, men hvis ikke NRK får styr på rettighederne inden fjerde sæson får premiere, så må danske "SKAM"-fans altså væbne sig med tålmodighed. 

Du kan se flere billeder af skuespillerne fra "SKAM" i galleriet herunder

SKAM

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close