Illegal kineser delte servietter ud til natklubgæster: Nu har Remee fået kæmpebøde

(Foto: Thomas Laursen)

Remee, der ejer natklubben ARCH, der tidligere hed Zen, måtte sidste år betale en bøde på 300.000 kroner, da natklubben havde haft en kineser med rod i papirerne ansat.

Det skriver TV 2

Den kinesiske statsborger var ansat til at rengøre natklubbens toiletter samt dele servietter ud til gæster, når de havde været en tur på tønden. 

Kineseren var i Danmark på en studieopholdstilladelse, der gav ham lov til at arbejde 15 timer om ugen. Men han arbejdede mere end det tilladte på natklubben Zen, og derfor overtrådte Zen altså loven.

Ligeledes fortsatte den kinesiske statsborger med studere, men fortsatte i jobbet på Zen. Da han ikke længere studerede havde han dog ikke en gyldig arbejdstilladelse.

- Han var ansat, da han studerede, men var ikke opmærksom på, at hans arbejdstilladelse ophørte, da han stoppede med at studere. Dette var vi heller ikke klar over, siger natklubbens advokat til TV 2

Remees advokat, Allan Steen Lynge, mener at bøden nærmest virker som en dummebøde. 

- Det virker jo nærmest som dummebøder. Man begår én enkelt fejl, og så får man en bøde på 300.000 kroner. Loven er skruet sammen på en måde, så der ikke er spillerum til at begå fodfejl, siger Allan Steen Lynge til TV 2

Sagen med kineseren stod på i årene 2011 til 2015, mens ARCH stadig hed Zen. 

Se billeder af Remee og kæresten Mathilde Gøhler i galleriet herunder

Mathilde Gøhler og Remee 25092016

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close