Nyheder31. marts 2017

Mette Lindberg om Blachman og Remee: - Voldsomt dominerende

Mette Lindberg har overvejet, om hun har lyst til endnu en sæson som dommer i "X Factor"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/456500.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Fredag aften klokken 20 blænder DR1 op for årets sidste "X Factor"-show, når Chili, Mia og Morten indtager scenen. For andet år i træk sidder Mette Lindberg bag dommerpulten sammen med Remee og Thomas Blachman.

Og selv om det endnu ikke er blevet meldt ud, om der overhovedet kommer en 11. sæson af det populære sangprogram, så har Mette Lindberg overvejet scenariet.

- Det har været sjovt, spændende, udfordrende og krævende at lave "X Factor". Men jeg vil sige det sådan, at som kvinde i det her program blandt to voldsomt dominerende mænd, der er der også grænser for, hvor mange gange jeg kan vende den anden kind til. Så øhhh... der er mange andre faktorer, der spiller ind, men jeg synes, mit arbejde er sjovt. Det er ikke altid sjovt det andet, afslører Mette Lindberg ærligt.

Hun har som den eneste dommer ingen deltagere med i finalen, men den farverige kvinde glæder sig alligevel til finalen.. Og hun tør ikke spå om, hvem der løber med sejren.

- Jeg er ret indstillet på, at det kan overraske. Man kan ikke vide, om det er den bedste sanger eller den med den bedste historie, der vinder. De har alle tre styrker. Chili har en klassisk stemme, Mia har meget personlighed i sine sange, og Morten har en frygtløshed. Det er tre ting, der er enormt tiltrækkernde. Jeg håber, de kan slappe af og nyde det hele.

Nyd endnu flere billeder af "X Factor"-dommeren:

Skønne fotos af "X Factor"-dommeren Mette Lindberg

Sponsoreret indhold