Fik tvillinger for fem måneder siden: Nu fortæller Huxi om livet som far

Huxi Bach har fået en ny kæreste

Huxi Bach har fået en ny kæreste

Foto: Thomas Laursen

Den 2. april blev Huxi Bach far for første gang, da hans kæreste fødte parrets tvilling. En dreng og en pige. 

- 2. april kom en lille dreng og en lille pige til verden. Min kæreste og jeg har lavet dem. Vi er RET stolte. Og meget lykkelige, skrev Huxi til et billede på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

Siden har der været ualmindeligt stille fra den sjove mands side, om tvillingerne. 

Lige indtil nu. 

Her til formiddag var han nemlig gæst i "Mads & Monopolet", og her fortalte han, hvordan det gik med de små tvillinger. 

- Der går rigtigt godt, fortalte Huxi, inden han fortalte, hvordan han havde klaret de første fem måneder som far. 

- Det falder mig meget intuitivt. Fuldstændig naturligt. Men det er også fordi, der er to, der et barn hele tiden, der skal noget. Der er jo aldrig ro, fortalte han i radioprogrammet. 

Heldigvis for Huxi, bliver hans nattesøvn ikke forstyrret så meget, som den gjorde i starten. 

- De er faktisk begyndt at sove om natten. De er rigtigt søde, fortalte han til Mads Steffensen.

De to små er også begyndt at synes, at deres far er lidt sjov. 

- Det er kæmpestort. De er begyndt at grine af mine vittigheder. De har fået nogle bittesmå stemmer, og jeg kan få dem til at grine. Og det er kæmpestort, fortæller han. 

 
Frederikke Halling Hastrup arbejder til daglig med kommunikation. Hun har tidligere været ansat ved Danmarks Radio, hvor også Huxi har slået sine folder, men de har aldrig arbejdet der på samme tid. 
 

– Jeg har kendt hende – eller kendt til hende – et stykke tid. Jeg syntes, at hun så sød ud, og havde en fornemmelse af, at det godt kunne være noget, og for nogle måneder siden indså jeg, at jeg nok aldrig ville komme til at støde på hende på gaden. Så jeg skrev til hende. Det værste, der kunne ske, var jo, at hun svarede, at hun ikke var interesseret, sagde Huxi i et interview med "ALT for Damerne" og fortsatte:

– Det gjorde hun heldigvis ikke. Så vi mødtes, og så var det hele egentlig ret tjubang!

At Huxi har været meget stille omkring børnene, siden de blev født for fem måneder siden, kan hænge sammen med, at han gerne vil holde sit privatliv privat. 

– Jeg vil gerne have lov til at have nogle hjørner i mit liv i fred. For det, jeg har sammen med min familie og med min kæreste, ophører med at være vores, hvis jeg fortæller det til ALT for damerne. Så er det pludselig alles, og så mister man det særlige. Det synes jeg, at man skal passe på med, har han fortalt til ALT for damerne

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close