Nyheder2. juni 2016

Nu er Roskilde Festival HELT udsolgt

Går du også og drømmer om at drikke dig i hegnet, sove i telt og høre god musik på Roskilde Festival 2016, så kan vi meddele, at det ikke bliver en mulighed, hvis du ikke allerede har købt billet. Nu er alle partout-billetterne nemlig udsolgt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/roskilde_festival.jpg
 (Foto: All Over)

Af Anna Sophia Koefoed Kjær

Går du og drømmer om otte dages overnatning i telt på Roskilde Festival med god musik, gummistøvler, en masse glade mennesker og god stemning? Og har du stadig ikke fået købt billetten til dette års Roskilde Festival?

Ja, så kan du godt pakke den drømmen væk. Fordi onsdag aften blev de sidste ud af dei alt 80.000 billetter udsolgt.

Det oplyser festivalen på sin hjemmeside.

Onsdag aften blev alle 80.000 partoutbillettter til den kendte Roskilde Festival udsolgt, og nu er der kun få enkeltbilletter tilbage til de to spilledage: Onsdag og torsdag.

Roskilde Festival er en af årets højdepunkter, og i år bliver iingen undtagelse.

Årets kunstnere tæller blandt andre MØ, Wiz Khalifa, Macklemore, Red Hot Chilli Peppers og mange, mange flere. Så hvis du har været heldig at få fat i en partoutbillet, så kan du godt begynde at glæde dig.

Årets Roskilde Festival byder også på noget nyt kaldet ’street city’, som er en event med live musik, dans, og god stemning. Udover det kan man på de 8 dage opleve en helt masse skønne events, musik, dans og en hel masse alkohol.

Herunder kan du se, hvordan det ser ud, når politiet arbejder på Roskilde Festival:

Politiet på Roskilde Festival

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_99.png
null

Sponsoreret indhold