Nyheder4. maj 2018

Jon Dahl stalket af kvinde: Nu er der faldet dom

En 29-årig kvinde fra Holland har igennem længere tid gjort assistenttrænerens liv til et levende mareridt - nu er der faldet dom i sagen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jon-dahl-tomasson-01052018.jpg
 Foto: All Over Press

SE og HØR kunne tidligere på ugen afsløre, at Jon Dahl Tomasson og hans familie de sidste fire år er blevet forfulgt og chikaneret af en 29-årig hollandsk kvinde.

Ifølge et af Hollands største medier, AD.nl, har en kvinde fra Eindhoven stalket landsholdets 41-årige assistenttræner.
På det sociale medie Instagram har kvinden udgivet sig for at være Jon Dahls kone og påstået, at han er blevet skilt fra sin nuværende kone Line Kongsgaard. Den 29-årige kvinde er endda gået så langt i sin chikane af familien, at hun har truet med at forgifte Tomassons kone Line. Artiklen fortsætter under billedet.
https://imgix.seoghoer.dk/line_0.jpg

Den systematiske chikane er i høj grtad gået ud over Jon Dahls kone Line Kongsgaard, 39. (Foto: All Over Press)

Men det stopper ikke der. Kvinden har også hævdet at være mor til landsholdslegendens to sønner, Luca på ti og Liam på seks år. På grund af den længerevarende chikane og de alvorlige omstændigheder er kvinden nu blevet meldt til politiet og retssagen imod hende begyndte den 19. april - og nu er der faldet dom i sagen. Ekstra Bladet kan fortælle, at retten i Rotterdam torsdag har fundet den 29-årige Lana-Remi van G fra Eindhoven uskyldig i stalking af Jon Dahl Tomasson. - Dommeren har frafaldt alle anklager, fordi de ikke fandt at stalkingen var 'strukturel nok', meddeler pressemedarbejder Rubinia Tjon-a-Sam fra den offentlige anklager i Rotterdam i en e-mail til Ekstra Bladet.
Anklageren gik efter betinget fængsel i to måneder og et tilhold mod kvinden. Men da anklageren ikke kunne bevise, at kvinden ville skade eller var til fare for den tidligere fodboldspiller og hans familie, blev hun frifundet. Den 29-årige kvinde forklarede, at det hele begyndte som en joke, der kom ud af kontrol. Ifølge det hollandske medie AD.nl begrundede dommeren frifindelse med, at Jon Dahl og familien ikke er blevet forstyrret af kvindens fantasier.

Sponsoreret indhold