Nyheder19. maj 2023

Nu er den gal igen: Kattemad fundet i karameller

Otteårig pige fik karameller som indeholdt glasskår og kattemad
Nordsjællands Politi oplyser, at de nu har fået tre henvendelser om fund i karameller.
Nordsjællands Politi oplyser, at de nu har fået tre henvendelser om fund i karameller.
 Modelfoto: Colourbox

TIP OS ANONYMT: Kender du mere til sagen? Skriv en fortrolig mail til journalisten på saad@sh.dk

LÆS OGSÅ: Carletti er gået i flyverskjul

Så er den gal igen.

Elever på de forskellige folkeskoler rundt omkring i landet har ikke blot fundet tegnestifter og knappenåle i deres karameller i forbindelse med sidste skoledag i folkeskolen, der fandt sted onsdag.

For nu viser det sig, at en otteårig pige havde fået nogle karameller som indeholdt glasskår og kattemad. Det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Karamellerne med glasskår og kattemad blev fundet på pigens skole på Gefionsvej, der ligger i Helsingør. Videre står der i døgnrapporten, at den otteårige ikke havde spist karamellerne med glasskår og kattemad

Klasselæreren havde nemlig indsamlet de "dårlige karameller" og afleveret dem til rektor.

Nordsjællands Politi oplyser, at der også på en folkeskole i Helsingør blev fundet en karamel, hvor der var en knappenål i.

Og forældre har sågar også fundet karameller med chili i, karameller som var frosne samt nogle med bouillonterning i.

Til SE og HØR oplyser politikredsen, at man i alt har fået tre henvendelser om fund i karameller.

Der er i de seneste dage blevet fundet alt fra tegnestifter og knappenåle i krameller på de forskellige folkeskoler i Danmark.

De ubehagelige fund kommer blandt andet efter, at der før klassernes afgangsdag florerede videoer på de sociale medier, hvor flere influencers opfordrede til at fylde krydderier som chili og hvidløg i karameller fra Carletti, hvilket skabte stor vrede hos følgerne.

Slik- og chokoladeproducenten Carletti opfordrede selv de unge influencers til fylde deres karameller med olivenolie, hvidløg eller paprika.

Efter influencernes videoer er der nu blevet fundet farlige genstande i Carletti-karamellerne, hvilket har fået flere skoleledere til at skrive ud til forældre og medarbejdere på Aula for at alarmere om situationen.

SE og HØR har derfor forsøgt at få Carletti i tale, i forhold til hvad slik- og chokoladeproducenten tænker om situationen, og om Carletti muligvis bærer en del af ansvaret for den alarmerende situation, da de selv opfordrede unge til at smide noget i deres karameller.

Men Carletti ønsker hverken at stille op til interview eller besvare nogle af vores spørgsmål på skrift. "Vi har ingen kommentarer', lyder det fra Carlettis presseafdeling.

Sponsoreret indhold