Nyheder7. april 2016

Nu designer Christiane også cykler - se dem her

TV-værten Christiane Schaumburg-Müller har kastet sig over design af lækre jernheste. Se dem lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_batavus_dm00082016.jpg
 Dan Mariegaard

Hun kan danse, spille skuespil og styre et TV-show.

Christiane Schaumburg-Müller har mange talenter, og nu springer iværksætteren også ud som cykeldesigner. I samarbejde med Batavus har hun nemlig skabt to lækre damecykler, der kan bringe dig fra A til B.

De flotte jernheste blev præsenteret tirsdag eftermiddag, hvor Christiane stolt kunne fremvise cyklerne, der har været halvandet år undervejs.

- Jeg skulle kun have lavet en, men jeg kunne ikke vælge mellem de to farver, fortalte designeren til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/christiane_batavus_dm00022016.jpg
 Dan Mariegaard

Så lækre er cyklerne

Du skal smide 6999 kroner for et eksemplar af ChriChri-cyklen, men så får du også følgende:

Cyklerne er inspireret at Christianes online univers ChriChri.dk, som er for kvinder der elsker livet og smukke ting, som elsker kultur og litteratur og som ønsker et mere kreativt og stilfuldt liv. Navnet ChriChri er et fransk kælenavn for Christiane.

Christiane har stylet to cykler - en cykel i en lys Classic Green, med sorte og sølv detaljer og en i mørk Sierra Green med brune og kobber detaljer. Målet med cyklerne er at de skal bringe skønhed, fashion og større glæde ind i din hverdag.

Begge cykler er udstyret med en lækker farveafstemt kop og kopholder. Koppen er lavet i genbrugs-bambus fibre og kan gå i opvaskemaskinen. Så kan du nemt have morgenkaffen med på vej til arbejde. Den rummelige kurv i rattan er praktisk for dig som har taske med eller som handler på vej hjem. Greb og sadel er fra Brooks og er i kvalitets læder, og er med til at bringe lidt ekstra luksus ind i cyklen.

Læs endnu mere i SE og HØR i næste uge.

Se Christiane som ung skuespiller:

Christiane Schaumburg-Müller: Så laber har hun også været

Sponsoreret indhold