Nyheder1. juni 2022

NorthSide-festival aflyser internationalt navn to dage før: – Ikke mere pop!

I morgen starter den aarhusianske festival Northside, og i går aflyste de et af hovednavnene, hvilket ikke ligefrem gjorde gæsterne glade
Først var folk sure over, der kun er vegetarisk mad, og nu er de sure over programmet. nbsp;
Først var folk sure over, der kun er vegetarisk mad, og nu er de sure over programmet.
 Foto: Tobias Stær Jakobsen

De festivaldeltagere, der havde glædet sig til at se girl in red, kan måske hænge lidt med mulen for tiden. I går annoncerede Northside nemlig, at den norske kunstner med over 12 millioner månedlige afspilninger på Spotify har aflyst koncerten grundet problemer med stemmen.

Og som om Northside ikke har været i nok modvind, efter de annoncerede, at festivalen i år ville være kødfri, hvilket fik kunstneren Andreas Odbjerg til at sige, at folk skulle slappe af, så har erstatningskoncerten efter girl in red heller ikke ligefrem gjort de betalende gæster glade.

Det bliver den danske popsangerinde Dopha, der i stedet skal tage koncerttiden lørdag klokken 20 på den ene scene, og flere er trætte af, at indie popkunstneren bliver erstattet af dansk pop.

Utilfredse

– Hvad med noget ordentligt rock, Northside?, spørger en facebookbruger, der foreslår det danske rockband Kellermensch som et andet alternativ.

– Stemmer i. Kellermensch ville have været fedt. Men når man ikke må spise kød, må man åbenbart heller ikke høre rock, skriver en anden bruger.

Flere er enige i, at det danske rockband ville have været et bedre bytte end en popsangerinde. En af de mest likede kommentarer lyder da også således:

– Jeg tilslutter mig koret – Ikke mere pop! Der er så rigeligt i forvejen. Kellermensch havde nemlig været fedt lørdag aften.

Festivalen har ikke svaret på kommentarerne.

Sponsoreret indhold