Nyheder5. februar 2012

Norsk kronprinspar evakueret i København

Mette-Marit og Haakon var ombord på et SAS-fly, der i al hast måtte rømmes i Københavns Lufthavn
Kronprinsesse Mette-Marit har gået meget igennem på det seneste – bl.a. mistede hun sin stedbror under tragedien på Utøya
Kronprinsesse Mette-Marit har gået meget igennem på det seneste – bl.a. mistede hun sin stedbror under tragedien på Utøya
 Foto: All Over

Der var drama i dag i Københavns Lufthavn, da et SAS-fly i Københavns Lufthavn i al hast blev evakueret kort før afgang til Oslo - ombord var det norske kronprinspar Haakon og Mette-Marit sammen med 133 andre passagerer.

Ifølge B.T. var kronprinsparret på vej hjem efter at have deltaget i en privat fejring af kronprinsesse Marys 40 års fødselsdag i København, da den dramatiske hændelse indtraf. Kommunikationschef i SAS Mikkel Thrane forklarer:

Læs også: Mette-Marit: Mere moderne end Mary

- Da flyet kørte på rullebanen og ud til startbanen, gasser kaptajnen op for at komme i gang. Her opdager han, at der kommer røg i kabinen fra en af motorerne. Han beder straks om at få passagererne evakueret og det sker i god ro og orden med det samme via slisker.

Kronprinsesse Mette-Marit er i forvejen kendt for at lide af flyskræk, men trods oplevelsen var hun dog i stand til at komme med et tweet efterfølgende:

- OK! Min morgen viste sig at blive en smule mere spændende, end jeg havde forventet… pyha!, stod der således på kronprinsessens Twitter-profil.

Sponsoreret indhold