Nyheder 20. januar 2012

Mette-Marit: Mere moderne end Mary

Den norske kronprinsesse overhaler den danske
Af af
Norske Mette-Marit er virkelig steget i populariteten
Norske Mette-Marit er virkelig steget i populariteten
Foto: All Over

Hun er blond, smuk og hamrende moderne.

Og netop den sidste del er det, der for tiden får trend-spottere overalt i verden til at falde i svime over den norske kronprinsesse Mette-Marit - prinsessen med barbie-håret, som de nu kalder hende i USA.

Den tidligere enlige mor er både på facebook og på twitter. Og hun er bestemt ikke bange for at dele ud af sig selv. Hverken som prinsesse, person eller modeikon. Det er folk vilde med.

Læs også: Mette-Marit: Gik grædende rundt i Oslos gader

Dermed giver Mette-Marit baghjul til Mary, som slet ikke fundet den moderne rytme. Mens Mette-Marit og hendes prins Haakon twitter løs om skiferien eller officielle arrangementer, stiller det danske kronprinspar knap nok op til billeder.

Indtil for kort tid siden har Mette-Marits stil kun været fremhævet i norden, men en amerikansk modeekspert fra Huffington Post er også faldet for den royale nordmand.

- Nogle børn drømmer om at have Barbie-hår. Andre drømmer om en prinsesse-titel. Mette-Marit har begge dele, skriver journalisten Elle Krupnick, og kalder kronprinsessen for en blændende blond, skandinavisk prinsesse.

Læs også: Mette-Marit magtede ikke mere

Også når det kommer til sundhed og velvære, er Mette-Marit meget åben overfor befolkningen.

I efteråret syntes Mette-Marit åbenbart, kroppen trængte til en opstramning. Derfor smuttede hun til Østrig, hvor hun fik det hele på plads igen. Ingen hemmeligheder - ingen Mary-lignende nykker ...


Sponsoreret indhold