Nyheder8. september 2017

Nina Agdal: Er det hendes nye kæreste?

Nina Agdal kysser med en yngre model
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nina-agdal_0.jpg
 Foto: All Over

- Lige børn leger bedst - siger man.

Og nu ser det ud til at den 25-årige danske supermodel Nina Agdal har fundet sig en kæreste, der er lidt mere jævnbyrdig med Hillerød-pigen end hendes eks, Oscar-vinderen og kvindebedåreren Leonardo DiCaprio.

Nina har ikke meldt noget officielt ud, men de seneste måneder er hun blevet rygtet sammen med den 22-årige model og skuespiller Jack Brinkley-Cook, og de er også blevet set kysse hinanden, som du kan se i opslaget på Instagram herunder.

Det er Nina til højre, der kysser lidenskabeligt med Jack.

Til venstre er det en af Ninas gode veninder, der kysser med en anden krølhåret fyr.

Det er en af Ninas mange fans, der lagt billedet op.

En anden af Ninas mange fangrupper på Instagram - den danske model har 1,7 millioner følgere - har lagt et andet dejligt billede ud af Nina og Jack, hvor det ser ud til, at kemien er helt i orden.

Nina følger Jack på Instagram, mens han, der ikke er den mest aktive på sociale medier, endnu ikke følger sin danske skønhed, men det er nok blot et spørgsmål om tid.

Forleden blev de begge set på vej til træning i samme træningscenter i New York City. De gik ikke sammen, men blev begge fotograferet i samme område på vej til deres foretrukne fitnesscenter.

Nina havde en smøg i munden for lige at få lidt frisk luft inden en tur på spinningcyklen.

Jack Brinkley-Cook er søn af den tidligere supermodel Christie Brinkley, så han har ikke sit gode udseende fra fremmede.

25-årige Nina Agdal var sammen med Leonardo DiCaprio i et års tid frem til maj i år.

Parret nåede at være på flere eksotiske ferier sammen, og var også involveret i et mindre trafikuheld, da de var på ferie sammen i det eksklusive Hamptons øst for New York.

Nina Agdal slog igennem som model for Victoria's Secret.

Galleri med Nina Agdal og hendes nye filejs, Jack Brinkley-Cook:

Nina Agdal og Jack Brinkley-Cook

Sponsoreret indhold