Nyheder7. september 2017

Nikolaj Stokholm: Jeg var blind i fire år

Den populære komiker fra "Sjit Happens" kunne intet se i en lang periode.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-31524.jpg

Han er kendt som en af Danmarks få albinoer, men altid sjove Nikolaj Stokholm har også et andet fysisk træk, som er lidt vanskeligere at få øje på.

Den 27-årige standup-stjernes syn er nemlig også udfordret, fortæller han i et interview med BT.

- Jeg var blind de første fire år af mit liv. Jeg kan ikke huske, at jeg ikke kunne se, men jeg kan huske, at jeg var meget i min egen verden og ikke legede med andre børn. Jeg er født med en øjensygdom, som man vokser ud af. I dag er jeg stadig meget svagtseende. Jeg er ikke handicappet, men uden at vide, hvad det hedder på lægesprog, så er jeg ret ’fucked’ uden mine briller, siger komikeren til avisen.

Hverken den hvide hud eller de dårlige øjne har dog forhindret stjernen fra blandt andet ungdomsserien "Sjit Happens" i at finde den store kærlighed.

I 2016 giftede han sig med "Mussemor", som han kalder konen Isabella Jøhnke, og græd efter eget udsagn mere end kronprinsen.

- Jeg havde forberedt den fineste tale, men tårerne pressede sig på, og jeg fik kun fremstammet tre elendige ting: "Jeg elsker dig, jeg lover dig evig troskab og økonomisk stabilitet". Hun faldt grædende i mine arme med det eneste rigtige, hun kunne sige. Det gik bedre, end jeg kunnet have drømt om. Ikke på grund af det fine hotel, de fine gaver eller den gode mad. Men fordi mit et og alt, min egen mussemor, sagde ja, skrev han dengang i en klumme på chrichri.dk.

Den sjove mand fra Greve lægger i øjeblikket sidste hånd på sit første oneman-show som har premiere den 13 september i København.

Sponsoreret indhold