Nyheder19. februar 2018

Niklas Landin er blevet far

Så kom hun - Niklas Landin er blevet far til en datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/niklas-landin-19022018.jpg
 Foto: Aller Media

Så skete det endelig.

Landsholdsanføreren og førstemålmanden på det danske håndboldlandshold, Niklas Landin, er blevet far igen.

Det oplyser danskerens tyske klub THW Kiel.

Landins hustru Liv fødte tidligt fredag morgen en lille datter, som parret allerede har fundet et navn til.

Den lille ny skal hedde Silje.

Det er anden gang, Niklas Landin bliver far.

Parret har i forvejen sønnen Pelle, der fyldte tre år for få dage siden.

Datteren har ellers ladet vente på sig.

Niklas Landin: - Jeg har prøvet at holde fokus på EM

Under EM i Kroatien udtog landstræner Nikolaj Jacobsen kort før medaljekampene Kevin Møller som erstatning for Niklas Landin, da hustruen Liv på det tidspunkt angiveligt var tæt på at gå i fødsel.

Men Landin blev med truppen i Kroatien, hvor det endte med en fjerdeplads til danskerne efter nederlag i semifinalen mod Sverige og endnu et nederlag mod Frankrig i bronzekampen.

Niklas Landin sagde på det tidspunkt:

- Jeg har forsøgt at holde fokus på det, jeg skal holde fokus på. Under kampene har jeg et eller andet sted forsøgt at være her og 100 procent til stede, for ellers skulle jeg være blevet hjemme. Selvfølgelig har det været svært. Det er en stor ting, men jeg føler, jeg har været til stede, og at drengene har kunnet stole på mig, sagde Niklas Landin. Fra træner Nikolaj Jacobsen, der selv er far til tre børn, var der fuld forståelse for landsholdsmålmandens situation. - Det er ikke noget, man kan planlægge. Det er ikke noget, man bestemmer. Det er for at være på den sikre side, og hvis der skulle ske noget, så skal han ikke have følelsen af, at han svigter noget som helst. Det handler bare om at komme hjem, for der er ikke noget større, siger landstræneren til tv2.dk. I juni sidste år, blev Niklas Landin og Liv gift i Svendborg, hvor han indledte sin håndboldkarriere. Også landsholdskollegaen Hans Lindberg har endnu et barn på vej, men hans kæreste Jeanette Mackenhauer er kun cirka 22 uger henne. I det hele taget er der gang i et større baby-boom i landsholdstruppen. Den danske playmaker og højre back, Morten Olsen, blev den 11. december 2017 far til sit første barn, en søn. Men Olsen nåede kun at være sammen med sin kone Gry Toft olsen og den nyfødte søn i tre uger, inden han stødte til den danske landsholdslejr forud for EM i Kroatien. Og det var lidt med blandede følelser, at Hannover-spilleren forlod sin lille søn. – Det er lidt specielt at skulle efterlade ham allerede. Jeg ville egentlig hellere have været derhjemme og kigge på ham. Selv om han ikke rigtig kan noget endnu, vil man jo gerne se alt, hvad han laver, lød det før EM fra det blødende faderhjerte.

Sponsoreret indhold