Nyheder27. marts 2016

Nikita Klæstrup vil have ulovlig tatovering

Nikita Klæstrup vil have tatoveret hånden, men den synlige udsmykning er ulovlig i Danmark

Nikita Klæstrup

Politikeren og bloggeren Nikita Klæstrup har normalt ikke problemer med at skabe opmærksomhed omkring sig selv ved hjælp af sit udseende.

Den 21-årige debattør blev netop landskendt, da hun mødte op til Konservativ Ungdoms 110-års galla i en meget afslørende kjole.

Se flere billeder af Nikita Klæstrup i galleriet øverst.

Men nu planlægger Danmarks mest googlede kvinde i 2015, der siden gallafesten er blevet medlem af Liberal Alliance, også at få lavet en tatovering, der kommer til at stikke ud, uanset hvor konservativt hun klæder sig.

- Den 9. april skal jeg have min allerførste tatovering lavet. Jeg glæder mig utroligt meget! Jeg vil ikke afsløre, hvad det bliver endnu, men jeg kan godt afsløre, at den bliver meget synlig. Den kommer nemlig til at være på min hånd, skriver Klæstrup på sin blog.

Selv om det ikke er ualmindeligt at se folk med udsmykkede hænder, er det dog ulovligt for tatovører i Danmark at tatovere personer på halsen, i ansigtet og på hænderne. Ifølge Loven om Tatovering fra 1966 straffes overtrædelser med bøde.

Det fremgår ikke, om Nikita Klæstrup er klar over, at det er ulovligt at lave tatoveringen, men ifølge hende selv ønsker hun at bestemme over sit eget udseende.

- Derudover så er det for mig en måde at tage ejerskab over min egen krop. Jeg har været igennem en periode, hvor jeg virkelig har følt mig som allemandseje grundet offentlighedens store interesse i mit privatliv, og det har bare ikke været rart for mig, skriver hun.

I næste uge kan man se Nikita Klæstrup uden tatovering, men i den meget omdiskuterede kjole, når hun medvirker i "Paradise Hotel" på TV3.

Sponsoreret indhold