Nyheder11. marts 2016

Modepolitiet: Nikita Klæstrup-effekten

Nikita Klæstrup blev kendt for at have en dybt nedringet kjole på til en fest for Konservativ Ungdom - og nu har trenden bredt sig til røde løbere verden over. Hør Modepolitiets syn på sagen

Modepolitiet: Nikita Klæstrup

Tekst af: Mads Christensen

Endelig er vi verdens bedste til noget!

Svenskerne har Volvo og surströmming. Nordmændene har olien og a-ha, men hvorved er det liiige, vi danskere sætter os på den internationale dagsorden ...?

Fortvivl ej. Nikita Klæstrup, lokalpolitisk furie for LA og allround brystbombe, ser ud til at være Danmarks nye store eksport i disse dage.

Hør mere om Modepolitiets syn på sagen i denne video:

Denne videoen er egentlig kun forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

(Læs mere under billedet)

https://imgix.seoghoer.dk/sh-86163.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Nikita Klæstrup har sin helt egen kjolestil - men nu har flere Hollywood-kvinder taget den til sig (Foto: Mikael Rieck)

Og det er netop i sin egenskab af kavalergangsforsker, at hun har vist sig at være en inspiration for starletter og skuespillerinder i hele verden.

Ikke mindst på denne uges røde løber ved Oscar-festen i Hollywood.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_9.png

Sponsoreret indhold