Nyheder 7. april 2016

Nikita Klæstrup: Sådan scorer du mig

Den smukke blogger Nikita Klæstrup fortæller her, hvad hun falder for ved en mand

Nikita Klæstrup

Blogger og samfundsdebattør Nikita Klæstrup livechattede med brugerne på SH.dk torsdag eftermiddag. En hel del spørgsmål kræsede om hendes drømmefyr og gode dates.

- Jeg er langt hen af vejen sapioseksuel. Hvilket vil sige, at jeg tænder mere på intelligens og personlighed end udseende. Men jeg kan godt lide grønne eller blå øjne og mørkt eller gråt hår. Der er bare et eller andet over silver fox looket, forklarede Nikita og tilføjede senere i chatten, at hun har det med at ende sammen med ældre mænd.

Så hvis du har intellektet og personligheden med dig, kan du måske lokke den lækre blogger med på en date. Hvordan fyren bør opføre sig på sådan én, havde Nikita selvfølgelig også svar på.

Du kan nyde billeder af Nikita Klæstrup i galleriet øverst.

- Man skal være underholdende og åben. Man skal kunne lytte, men også føre en samtale. Og for alt i verdenen skal man ikke være en person, der namedropper for at vise sig. Jeg er så træt af mænd, der konstant lige skal nævne hvem de kender. Det er tydeligt at mærke på en person, hvornår de fortæller en historie for den gode histories skyld og hvornår de gør det for at vise sig frem.

Går daten godt og er du stadig interesseret i Nikita, skal du vise det, men ikke være for meget.

- Jeg skal ikke have en hundehvalp, der bare følger mig rundt, men hvis en fyr er afvisende, så har jeg ingen interesse i ham. Jeg spilder ikke min tid på nogen som ikke vil mig, forklarede hun.

Nikita Klæstrup har flere gange fortalt, hvordan mænd sender penisbilleder til hende. Det er en dårlig ide, fastslår gæstestjernen fra ”Paradise Hotel”

- Jeg fik et den ene dag, som var taget fra den særeste vinkel. Altså det var taget så man kiggede direkte ned i hovedet. Nu synes jeg aldrig dick pics er pæne, men det var godt nok den mindst flatterende vinkel overhovedet!

Sponsoreret indhold