Nyheder4. april 2016

Nikita Klæstrup kæmper med søvnløshed

Nikita Klæstrup har fået sovemedicin af sin læge, efter at hun har ligget søvnløs de seneste uger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_modepolitiet_nikita.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Nikita Klæstrup har mange jern i ilden som blogger, debattør og fotomodel. Men den travle livsstil koster nattero for den 21-årige kendis, der har vendt og drejet sig i sengen de seneste to uger.

- Det har været et helvede. Jeg har ligget vågen til klokken fire om morgenen, helt udmattet men ude af stand til at sove. Det har virkelig været slemt. Jeg har jo følt det som en hån, når folk sagde "sov godt", skriver Klæstrup på sin blog.

Efter at have døjet med det ubehagelige søvnunderskud valgte Klæstrup at gå til lægen, hvor hun fik stukket en recept på sovepiller i hånden sammen med beskeden om, at hun nok var stresset.

- Jeg fik en recept på sovepiller, men med instrukser om, at jeg altså ikke kunnet tage dem hver aften, da jeg så ville blive afhængig. Der tænker man jo lidt, at en afhængighed vel først bliver et problem, når jeg ikke har pillerne længere, joker den borgerlige blogger.

Nikita Klæstrup understreger, at man skal være forsigtig med piller, og det kan en anden kendt blogger nok skrive under på.

I sidste måned skrev Mascha Vang nemlig et indlæg på sin blog, hvor hun rødmende måtte indrømme, at hun havde følt sig træt den seneste måned, fordi hun havde byttet om på sin sovemedicin og sine vitaminpiller.

- I forgårs, da jeg var løbet tør for de cirka 20 piller, opdagede jeg det. Det er en sovepille, jeg har taget hver morgen. Ej, men det er simpelthen så pinligt. Så tror jeg da fanden, at jeg har været træt hver eneste dag, skrev den pinligt berørte Mascha Vang på sin blog.

Sponsoreret indhold