Nyheder5. januar 2017

Nikita forstår at klæde sig: Se alle de frække kjoler

Også nytårsaften havde den 22-årige blogger et kækt kig til brysterne. Nyd Nikita Klæstrup i alle hendes frække kjoler i galleriet nederst.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nikita_nytaar_2017_2.jpg
 Foto: Privat

Brysterne sidder usædvanlig godt, og 22-årige Nikita Klæstrup forstår at klæde sig, så attributterne også får den rette opmærksomhed.

Nytårsaften var absolut ingen undtagelse for den flotte debattør, blogger og reality-pige.

– Jeg havde en hyggelig nytårsaften. Jeg spiste middag med gode venner i Panamas fantastiske selskabslokale, og så festede jeg på Panama.

- Jeg var også et smut forbi Arch for at sige godt nytår til nogle venner der, så jeg hoppede lidt frem og tilbage mellem klubberne, fortæller den flotte pige.

I 2015 blev Nikita den mest googlede kvinde i Danmark, og det skyldtes ikke mindst hendes udfordrende påklædning ved Konservativ Ungdoms 110-års jubilæum.

Billedet af den omvendte udskæring gik verden rundt, og selv om Nikita i 2016 blev skubbet af google-tronen af svømmeren Pernille Blume, så forstår hun altså stadig at klæde sig festligt på.

– Buksedragten nytårsaften var fra Goha Clothing, og så havde jeg en waspie på fra Agent Provocateur, forklarer Nikita. Waspie er en form for korset, der kun sidder om maven og kan bruges som en slags bælte.

Stiletterne var fra Louboutin, men det er nu nok de færreste, der tjekker fodtøjet, når de møder smukke Nikita.

Nyd Nikita og alle de fantastisk kjoler i galleriet herunder.

Nikitas frække kjoler lavet januar 2017

null

Sponsoreret indhold