Nyheder29. august 2016

Nikita Klæstrup er træt af at blive kaldt fed

Labre Nikita Klæstrup lægger ører til meget efter, at hun er kommet i mediernes søgelys. Herunder at hendes krop er for "fed".
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nikita_klaestrup_0.jpg
 Foto: All Over Press

Det er svært at tro, men 21-årige Nikita Klæstrup bliver kaldt fed. Ofte. Såkaldte "haters" på nettet kommenterer ofte på hendes udseende, når hun lægger billeder op af hendes flotte krop på Instagram og Facebook.

Det har fået bloggeren til tasterne, og det har resulteret i et blogindlæg, hvor hun understreger, at hun ikke afskyr de negative kommentarer på grund af hende selv. Men på grund af de unge piger, der så kan blive i tvivl om, hvorvidt de er overvægtige.

- Jeg voksede op med at stjerner som Lindsay Lohan og Hilary Duff blev kritiseret for at være tykke. Og når jeg læste den slags historier eller kommentarer, sad jeg altid tilbage med en “Hvad er jeg så ikke?” følelse. Jeg tænkte, hvis de her fantastisk smukke kvinder ikke er gode nok, er der så noget håb for mig? Og jeg vil ikke have at nogle andre unge piger skal sidde med samme følelse, skriver Nikita Klæstrup på sin blog.

Hun skriver, at hun selv mener, at hun har en krop, der lever op til de vestlige skønhedsidealer. Derfor mener hun, at det er forkert at give hendes unge læsere et indtryk af, at hun er for tyk.

Det var en kommentar til Nikitas seneste billede på Instagram, der fik bægeret til at flyde over. En følger havde nemlig kommenteret ordet "Cellulites" til billeder, der ses her under:

Nikita vælger derfra at sende en lang svada tilbage til følgeren, hvor hun blandt andet skriver:

- Gæt hvad? Nogle kvinder har appelsinhud. Og det er OK.

Hun afslutter med at bede følgeren om at forlade hendes Instagram-profil.

Næsten 7300 personer har 'liket' billedet af Nikita Klæstrup i badedragt, og langt de fleste kommentarer er heldigvis komplimenterende og positive.

Du kan læse Nikita Klæstrups blogindlæg her.

Sponsoreret indhold