Nyheder19. januar 2010

Niels Brinch: Var selv ude om øretæverne

Flere vidner fortæller, hvordan Station 2-værten legede macho og provokerede
Niels Brinch er tilbage på TV og lader sig ikke stoppe af overfaldet
Niels Brinch er tilbage på TV og lader sig ikke stoppe af overfaldet
 Foto: All Over

Niels Brinch fik alvorlige øretæver, måtte efterfølgende en tur på Bispebjerg Hospital, har anmeldt voldsepisoden og ligner i disse dage én, der har gået 15 omgange mod Mike Tyson.

Vold er aldrig acceptabelt. Men den umiddelbare forklaring fra offeret selv om, at han uforvarende blev overfaldet, bliver nu skudt ned af flere øjenvidner, der ikke helt genkender Niels Brinchs uskyld.

TV-værten nægtede nemlig at forlade den fest på Sankt Hans Torv på Nørrebro i København, han kom forbi på vej hjem efter en fest med sine kollegaer.

Et øjenvidne til episoden fortæller således til Ekstra Bladet, at han mere eller mindre selv var ude om sin skæbne, da kløene kom.

- Niels Brinch var fuld og provokerende. I over en halv time blev han gentagne bedt om at forlade festen. Da gerningsmanden slog ud efter ham og holdt tilbage, begyndte Niels Brinch at puste sig op. Han gik helt i blodrus, skriver et anonymt vidne til Ekstra Bladet.

Ville ringe efter sine politivenner

- Han truede med at ringe efter hans politivenner, så de kunne komme og tæske "os alle sammen". Han var utroligt macho og pustede sig meget op ... Jeg tror helt klart, at han var der for konfrontationen. Han havde bare ikke forventet at få så mange tæsk, siger en anden kilde til B.T.

Niels Brinch, der stadig er så synligt præget af øretæverne, at han ikke medvirkede i den direkte del af "Station 2", benægter dog, at han skulle have lagt op til tæskene.

- Det ville jeg aldrig nogensinde kunne finde på, siger han i B.T., mens han til Ekstra Bladet dog siger, at han ikke husker meget.

- Jeg har en slags blackout. Jeg husker bare, at jeg fik nogle slag. Resten er væk, siger han.

Sponsoreret indhold