Nyheder20. december 2011

Nicklas Bendtner fik hjælp til undskyldningen

Den skandaleombruste fodboldspiller skrev ikke selv det meget omtalte åbne brev. Læs hvem der gjorde det her
Det er ikke kun politikere, der har brug for en spindoktor. Nicklas Bendtner får også professionel hjælp
Det er ikke kun politikere, der har brug for en spindoktor. Nicklas Bendtner får også professionel hjælp
 Foto: All Over

Det åbne brev, som fredag blev sendt til pressen fra Nicklas Bendtner oven på utallige skandaler - senest hans anholdelse i England, var slet ikke skrevet af fodboldspilleren selv.

I dag afslører BT, hvem der førte den pen, som er underskrevet i Nicklas Bendtners navn.

Læs også: Nicklas Bendtner: Arresteret i England Forfatteren hedder Jesper Lynghus. Han har mere end 20 års erfaring med kommunikation, og har i årevis stået for at rådgive den festglade fodboldspiller.

- Nicklas ringede til mig, mens jeg luftede min labrador, og selvfølgelig hjælper jeg. Han briefede mig grundigt om situationen, hvorefter jeg skrev brevet og sendte det tilbage til dem begge (Nicklas og Thomas Bendtner - red.). Alle var glade, og derefter gik det af sted, fortæller Jesper Lynghus til avisen.

I brevet opridsede Bendtner alle de uheldige episoder, han har været involveret i igennem den seneste tid.

Læs også: Nicklas Bendtner kan miste sin søn

Fodboldspilleren nævner episoden på et dansk hotel, hvor han angiveligt skulle være kommet op at slås med en anden hotelgæst.

Optrinnet på et pizzeria efter kæresten, Julie Zangenbergs, fødselsdagsfest, hvor han skabte sig og forlangte at få gratis pizza fordi deres dankort automat ikke virkede.

Og selvfølgelig den berømte dråbe, som fik bærgeret til at flyde over - da han i sidste uge blev anholdt af engelsk politi, mistænkt for at have udøvet hærværk på en række biler sammen med en holdkammerat.

Sponsoreret indhold